Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

«Облаштування нового скверу по вулиці Співдружності - приклад конструктивної взаємодії жителів та керівництва міста. Приклад того, як разом можна вирішувати усі питання», - підкреслив мер Кривого Рогу Юрій Вілкул

Створено: 2015-11-13 15:46:04Оновлено: 2015-11-13 16:11:26

на відкритті затишної зони відпочинку в Саксаганском районі. На одному з особистих прийомів до міського голови звернулися представники ініціативної групи з проханням допомогти в благоустрої великого пустиря, що виник біля їх будинків. Міська влада підтримала ініціативу людей.

На усіх етапах - від розробки проекту, озеленення території, облаштування пішохідних доріжок враховувалися побажання жителів. «Ми дуже хотіли, щоб тут було гарно та затишно і, нарешті, наші мрії здійснилися. Дякуємо всім, хто брав участь у створенні такого чудового місця для відпочинку. Тепер маємо можливість разом з дітьми проводити більше часу у гарному культурному місці з хорошим освітленням, зеленими насадженнями. Окрема подяка - меру Юрію Вілкулу. Ми відчуваємо, що він прислуховується до нас, розуміє потреби людей і прагне покращити наше життя»,- поділилася враженнями Лілія Горобець, мешканка вулиці Співдружності, 96.

 У сквері встановили 19 зручних лавок, поставили урни для сміття .

Особливістю нової зони відпочинку є так звані малі архітектурні форми.

«Ми не зупиняємо роботи на цьому об’єкті: розширимо дитячий майданчик, зробимо спортивну зону. Всі пропозиції, які отримали від жителів, обов’язково виконаємо»,-запевнив Юрій Вілкул.

Відділ преси та інформації апарату міської ради і виконкому
(056)440-04-32,
mediakrivbass@ukr.net


 

13 листопада 2015

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради