Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Центр «Віза» («Центр Дії»): про механізм надання компенсації за пошкоджене майно в рамках електронної публічної послуги «єВідновлення»

Створено: 2023-10-13 18:06:21Оновлено: 2023-10-13 18:10:29

Поширення військової агресії російської федерації на території України призвело до масових руйнувань, збитків і пошкоджень житлового фонду. Актуальним на сьогодні є питання для власників такого майна щодо їхніх прав та дій, які потрібно зробити.

Постановою Кабінету Міністрів України від 21.04.2023 №381 врегулювано порядок та визначено механізм надання компенсації для відновлення окремих категорій пошкоджених об'єктів  нерухомості з використанням електронної публічної послуги "єВідновлення",  якою можна скористатися на Порталі Дія, в тому числі мобільному додатку Порталу Дія.  

 

Важливо переконатися, що пошкоджений об'єкт унесено до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно або в разі, якщо такого запису немає, зареєструвати його (через Портал Дія, Центр адміністративних послуг, нотаріуса).

Докладна інформація про електронну послугу «єВідновлення» , в тому числі відповіді на поширені запитання, а також перелік магазинів-учасників програми розміщено на сайті  erecovery.diia.gov.ua.

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза» («Центр  Дії»):
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail:
[email protected],

http://viza.kr.gov.ua

 

13 жовтня 2023

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради