Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Незважаючи на вихідні, підключення Кривого Рогу до тепла має розпочатися 15 жовтня, - мер Юрій Вілкул

Створено: 2016-10-13 12:27:00Оновлено: 2016-10-13 12:29:05

Таке розпорядження отримали керівники комунальних підприємств та служб міста.

Починаючи з 15 жовтня синоптики прогнозують стрімке зниження температури повітря та середньодобові показники становитимуть нижче +8 градусів.

«Опалювальний сезон у Кривому Розі має початися за графіком і у встановлені терміни. У першу чергу повинні бути забезпечені теплом школи, дитячі садки, лікарні», - підкреслив мер.

Заступник мера з ЖКГ Олександр Катриченко сказав: «Всі заходи, заплановані в рамках підготовки до опалювального сезону в місті, були виконані ще до 1 жовтня. Ми зробили все по технічній підготовці для початку та подальшого проходження опалювального сезону в місті. Керівники тепло - газо - і водопостачальних підприємств отримали необхідні доручення щодо забезпечення підключення міста до тепла. За розпорядженням мера комунальники працюватимуть незважаючи на вихідні дні, щоб забезпечити криворіжців теплом».

«Якщо по комунальному підприємству «Криворіжтепломережа» у нас немає питань, то по державному підприємству «Криворіжтеплоцентраль» ситуація непроста. Запуск тепла з держпідприємства напряму залежить від проплат населення, яке заборгувало підприємству за останні 2 роки більше 150 млн грн. Місто зі свого боку робить все можливе - завдяки складним переговорам вирішено питання щодо подачі газу і тривають непрості переговори з енергетиками про подачу електрики на всі 6 котелень держпідприємства», - сказав Олександр Катриченко.

Роботи по запуску тепла будуть проводитися рівномірно, протягом тижня. Цей час необхідний для безпечного підключення всього міста та виходу на нормальний гідравлічний режим, щоб уникнути поривів тепломереж та внутрішньо-будинкових комунікацій. «Початок подачі тепла збігається з вихідними, тому прохання до криворіжців бути уважними і подбати про своєчасне розповітрювання систем, щоб теплоносій доходив до всіх», - додав Катриченко.

Отримати відповідь на запитання, які можуть виникнути у жителів в період включення опалення можна, звернувшись до чергових служб підприємств:

КП «Криворіжтепломережа»- 409-51-01, 409-51-22
ДП«Криворізька теплоцентраль»- 499 -96-69 або (067) 566-96-86 
ТОВ «Дзержинське управління регіонального будівництва» - 462-87-12, 462-89-69.
Крім того, у всіх районах міста працюють районні диспетчерські служби.


 

13 жовтня 2016

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради