Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Виїзне обслуговування громадян – адресна безоплатна допомога через сервіс «Мобільний адміністратор»

Створено: 2023-09-13 10:25:28Оновлено: 2023-09-13 10:27:47

Сервіс «Мобільний адміністратор» - складова проєкту «ВІЗА МОБІЛЬНА», що діє у нашому місті з 2017 року та є «рятувальним колом» для тих криворіжців, які через різні життєві обставини опинилися в ситуаціях, коли фізичний стан не дає можливості самостійно вирішити питання щодо оформлення необхідних документів.

Саме тому для таких категорій громадян Центр адміністративних послуг «Віза» (Центр «Дії)  здійснює виїзні обслуговування на дому, в лікарні або за місцем їх перебування. Обслуговування здійснюється  БЕЗКОШТОВНО,  за допомогою мобільних цифрових кейсів, що оснащенні всім необхідним технічним обладнанням.

Скористатися даним сервісом можуть:

  • Герої України;
  • особи з інвалідністю внаслідок війни;
  • учасники бойових дій;
  • учасники війни;
  • повні кавалери ордена Трудової слави;
  • особи з інвалідністю І, ІІ груп, діти з інвалідністю, хвороба яких перебуває в стадії ремісії;
  • особи які досягли 75-річного віку;
  • особи які тимчасово втратили можливість самостійно пересуватися, та породіллі (під час перебування у лікарняних закладах, удома), які особисто не можуть звернутися до Центру «Віза» («Центр Дії»);
  • інші особи, які за висновком лікарсько-консультативної комісії не здатні до самообслуговування і потребують постійної сторонньої допомоги;
  • багатодітні сім’ї, у яких виховується 5 і більше дітей, та сім’ї, матері яких мають почесне звання «Мати-героїня»;
  • постраждалі учасники революції Гідності;
  • громадяни, віднесені до І категорії постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи;
  • особи, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною.

Крім того, сервіс «Мобільний адміністратор» залучається до виїздів на місця подій з ліквідації наслідків ракетних обстрілів нашого міста.

Днями (08.09.2023-11.09.2023) відбувся черговий виїзд «мобільної» бригади  Центру «Віза» до Центрально-Міського району, розгорнутому у школі мистецтв    (вул. Церковна, 2) для надання допомоги постраждалим під час ракетного обстрілу по внесенню повідомлень на порталі «Дія» щодо пошкодженого/ зруйнованого  майна, та консультації з питань відновлення втрачених документів, внесення відомостей до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про об’єкти нерухомості.

Надано 286 послуг, зокрема щодо внесення повідомлень про пошкоджене/зруйноване  майно та надання консультацій з питань  поданні заяв на компенсацію через застосунок «Дія» - 229, внесення відомостей до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про об’єкти нерухомості– 29,  відновлення втрачених документів та інших питань – 28.

Подати заявку на виїзне обслуговування можна обравши будь-який зручний спосіб, а саме: скориставшись вебпорталом Центру, мобільним застосунком «ВАШ» Центр адміністративних послуг «Віза» 24/7 чи зателефонувавши на безкоштовну гарячу лінію Центру за номером: 0-800-500-459.

 

 

Ми працюємо для Вас!

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail:
[email protected],

                                                                                                                                                                 http://viza.kr.gov.ua/

 

13 вересня 2023

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради