Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

ПОДАЛИ ДОКУМЕНТИ ДЛЯ ОФОРМЛЕННЯ ID-КАРТКИ ЧИ ЗАКОРДОННОГО ПАСПОРТА У ЦЕНТРІ «ВІЗА» («ЦЕНТР ДІЇ»), А ХОЧЕТЕ ОТРИМАТИ ПАСПОРТ В ІНШОМУ МІСТІ? РОЗ’ЯСНЮЄМО ЯК ДІЯТИ

Створено: 2023-09-13 15:54:14Оновлено: 2023-09-13 15:57:29

У зв'язку з повномасштабною війною в Україні громадяни зіткнулися з проблемами отримання вже виготовлених біометричних паспортів, багато громадян виїхали у більш безпечні регіони України а бо ж за кордон. Центр «Віза» («Центр Дії») роз’яснює як отримати виготовлений біометричний паспорт не за місцем його замовлення.

Для отримання готових біометричних документів в Україні, замовники можуть звернутися до найближчого підрозділу Державної міграційної служби за місцем свого фактичного перебування та подати письмову заяву, у якій зазначити наступну інформацію:

- дані особи, на ім’я якої оформлюється паспорт (прізвище, ім’я, по батькові, дата народження);
- назва територіального органу/територіального підрозділу ДМС/ЦНАП/ДП «Документ», куди подавалися документи.

Готовий паспортний документ буде доставлено для видачі до підрозділу Державної міграційної служби який зазначено в заяві.

Перебуваючи за кордоном громадяни України можуть подати письмову заяву у довільній формі про необхідність надсилання паспортного документа для організації його видачі за кордоном та забрати готові паспортні документи у закордонній дипломатичній установі України (адреси за посланням: http://surl.li/dwktu)  або у відокремлених підрозділах Державного підприємства «Документ» (адреси за посланням: https://pasport.org.ua/centers).

А ми нагадуємо, що своїх замовників про готовність послуг Центр «Віза» («Центр Дії») інформує смс-повідомленням! Отримати результат послуги можна за попереднім записом за посиланням: http://surl.li/htbze. Отримуйте свої документи вчасно!

 МИ ПРАЦЮЄМО ДЛЯ ВАС! 

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза» (Центр «Дії»)
e-mail: 
[email protected],

                                                                                              http://viza.kr.gov.ua/

13 вересня 2023

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради