Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Земельний офіс ЦНАПу «Віза» - для криворіжців!

Створено: 2019-09-13 10:05:20Оновлено: 2019-09-13 10:07:47

Найзапитуванішими для замовників адміністративних, інших публічних послуг, залишаються послуги у сфері землекористування. З метою забезпечення доступності та зручності їх надання, за ініціативою міського голови Юрія Вілкула, у вересні минулого року поновив роботу у новому форматі Земельний офіс ЦНАПу «Віза». Послугами якого вже скористалися понад 10 тис. замовників.

Функціонування Земельного офісу ЦНАПу «Віза» дозволило зосередити всі земельні питання в одному місці – у нас можливо за один візит отримати і консультацію фахівців департаменту регулювання містобудівної діяльності та земельних відносин, одразу подати документи на обрану послугу адміністратору, а у разі, якщо пакет документів виявився неповним - замовити необхідні довідки з Державного земельного кадастру, чи отримати Витяг з ДЗК у адміністратора, не витрачаючи зайвого часу, одразу при зверненні.

Оскільки, визначені законодавчо терміни надання послуг у сфері земельних відносин не віднесені до «швидких» послуг, у замовників є можливість відстежити їх виконання за допомогою вебпорталу Центру адміністративних послуг «Віза»  у розділі «Мій кабінет» за посиланням http://viza.kr.gov.ua/#/login.

При нагоді інформуємо, що згідно з Указом президента України від 4 вересня №647/2019  "Про деякі заходи із забезпечення надання якісних публічних послуг" уряд повинен запровадити нові підходи до утворення та діяльності центрів надання адміністративних послуг, зокрема: упровадити механізм надання комплексної електронної послуги, пов’язаної з оформлення права на земельну ділянку та спростити  процедури надання й отримання публічних послуг.

Нещодавно, біля Земельного офісу з’явився дитячий куточок, облаштований за допомогою підприємців Кривого Рогу до 16-річчя «Візи», де маленькі відвідувачі дарять позитивні емоції всім відвідувачам Центру.

Ми будемо продовжувати нашу роботу для того, щоб кожен криворіжець міг вільно отримати послуги просто, доступно, якісно.

 

Шановні землекористувачі-замовники послуг!

Ми чекаємо на ваші побажання, пропозиції -  і будемо вдячні за конструктивний діалог. Мандруйте до мрій разом з «Візою»!

 

 

Ми працюємо для Вас!

# ВсеБудеЦНАП!

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail:
[email protected]

http://viza.kr.gov.ua

13 вересня 2019

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради