Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

ЯК ЗНАЙТИ «ВІЗУ ЕЛЕКТРОННУ» В КОМП’ЮТЕРІ, В ТЕЛЕФОНІ?

Створено: 2019-09-13 17:06:29Оновлено: 2019-09-13 17:13:13

ШАНОВНІ КРИВОРІЖЦІ!

Складовими проекту «ВІЗА ЕЛЕКТРОННА» є:  впроваджені електронні сервіси, зокрема модернізовані програмні продукти: «Електронна система оцінки якості надання послуг»; «Електронні архіви»; «Електронна система керування чергою»; «Електронний реєстр Криворізької територіальної громади»; мобільні додатки «Ваш Центр адміністративних послуг «Віза» і «Попередня реєстрація в електронній черзі Центру адміністративних послуг «Віза»; вебпортал Центру адміністративних послуг «Віза» з особистим кабінетом користувача; безкоштовна «гаряча» лінія Центру; інтерактивне опитування «Активний громадянин»; інтерактивні інструкції «Інтерактивний гід» та інтерактивна карта-навігатор «Дорога до нас»; системна аналітика та інфографіка; календар подій, відеоінструкції.

Вебпортал Центру адміністративних послуг «Віза» доступний в мережі Інтернет за адресою: http://viza.kr.gov.ua. Його легко впізнати за нашим корпоративним фіолет-стилем.

Мобільні додатки «Ваш Центр адміністративних послуг «Віза» та «Попередня реєстрація в електронну чергу Центру адміністративних послуг «Віза» є доступними для безкоштовного завантаження власникам смартфонів та планшетів та можуть стати маленькими помічниками у Ваших гаджетах!

Для завантаження мобільних додатків  потрібно лише 3 кроки:

або скористатись сервісом швидкого переходу для завантаження мобільних додатків за допомогою QR-коду

 

ЗАПРОШУЄМО ДО «ВІЗИ ЕЛЕКТРОННОЇ»!

 

#ВсеБудеЦНАП!

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:

Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),

e-mail: [email protected]

http://viza.kr.gov.ua

 

 

13 вересня 2019

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради