Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Про результати проведення громадських слухань

Створено: 2017-05-13 15:28:00Оновлено: 2017-05-13 15:28:26

 Керуючись Законом України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» 11.05.2017 у виконкомі міської ради (50101, м. Кривий Ріг, пл.Молодіжна,1) відбулись громадські слухання з обговорення проекту рішення виконкому міської ради «Про Порядок використання коштів міського бюджету для надання часткової компенсації відсоткових ставок за кредитами, що надаються на реалізацію проектів суб’єктів малого й середнього підприємництва» та аналізу його регуляторного впливу.

          У обговоренні даного проекту регуляторного акта брали участь депутати міської ради, члени територіальної громади, суб’єкти господарювання, представники громадських організацій, банківських установ, органів місцевого самоврядування, податкових інспекцій міста та преси.

У ході слухань присутніми зосереджено увагу, що зазначений проект регуляторного акта за рекомендаціями Державної регуляторної служби доопрацьовано відповідно до вимог Бюджетного кодексу України та Закону України «Про розвиток та державну підтримку малого і середнього підприємництва в Україні». Відбір проектів зі створення нових робочих місць, наданих суб’єктами господарювання малого й середнього підприємництва, здійснюється на конкурсній основі. Зі складу комісії з відбору проектів 2/3 її членів є депутати міської ради, представники громадських організацій, що представляють інтереси суб’єктів господарювання; засобів масової інформації. Також спрощено процедуру надання документів суб’єктами господарювання з метою недопущення ускладнення їх роботи.

Підприємницька спільнота міста зацікавлена у запровадження даного регуляторного акта з метою сприяння розвитку малого та середнього бізнесу, створення нових робочих місць.

            Інформуємо, що термін громадської експертизи проекту регуляторного акта «Про Порядок використання коштів міського бюджету для надання часткової компенсації відсоткових ставок за кредитами, що надаються на реалізацію проектів суб’єктів малого й середнього підприємництва» та аналізу його регуляторного впливу триває по 15.05.2017. Пропозиції в письмовій формі надаються управлінням:

- розвитку підприємництва виконкому Криворізької міської ради (поштова адреса: 50101, м.Кривий Ріг, пл. Молодіжна,1, каб. 510, тел. (0564) 74-39-72, (0564) 92-25-89, електронна адреса: [email protected]);

- економіки виконкому Криворізької міської ради (поштова адреса:50101, м.Кривий Ріг, пл. Молодіжна,1, каб. 222, тел. (0564) 74-73-32, [email protected]);

- а також на електронні поштові скриньки виконкому міської ради  mvk[email protected] і виконкомів районних у місті рад Металургійної, Довгинцівської, Покровської, Інгулецької, Саксаганської, Тернівської, Центрально-Міської: dzr_vk@ukrpost.ua, dlg_vk@riad.com.ua, zhv_vk@ukr.net, ing.zagal104@ukr.net, srvk@srvk.gov.ua, [email protected], cg-ispolkom-zag@mg.dp.ua.

 

Управління розвитку підприємництва, економіки виконкому Криворізької міської ради.»

13 травня 2017

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради