Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Переваги господарської діяльності в місті на підставі модельного статуту

Створено: 2018-04-13 15:31:09Оновлено: 2018-04-13 15:31:38

Одне із пріоритетних завдань місцевої влади – це забезпечення комфортних умов для створення та ведення бізнесу в нашому місті.

При реєстрації юридичної особи для ведення бізнесу частіше за все обирається така організаційно-правова форма, як «товариство з обмеженою відповідальністю», оскільки в ній законодавством найбільш чітко розмежовуються права і відповідальність учасників.

Збільшилася кількість реєстрацій юридичних осіб, велика частина яких, це реєстрація товариств з обмеженою відповідальністю. Протягом 3 місяців було зареєстровано 115 юридичних осіб.

Учасниками товариства з обмеженою відповідальністю часто обирається модельний статут, як установчий документ для своєї діяльності. Це універсальний документ, який влаштовує потенційних учасників.

Згода учасників працювати за модельним статутом, вберігає їх від помилок та невдалих формулювань, які могли бути у власному розробленому статуті.

Крім того, процедура реєстрації внесення змін істотно спрощується, оскільки відповідно до  Закону України  «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань» при внесенні змін не має необхідності викладати  статут у новій редакції. Зміни до модельного статуту може вносити виключно Кабінет Міністрів України, що дає учасникам ТОВ повну захищеність від некоректних дій з боку партнерів.

Витрачайте свій час для занять улюбленою справою, а ми докладемо максимум зусиль для того, щоб Вашу роботу не затьмарювала рутина реєстраційних моментів, які можуть супроводжувати будь-який бізнес.

Державна реєстрація у виконкомі Криворізької міської ради  - це просто, доступно і якісно!

 

Ми працюємо для Вас!

 

Наші контакти:

 

 • Управління з питань реєстрації виконкому Криворізької міської ради:                       м. Кривий Ріг, майдан Праці, 1; тел. 90-51-53, 90-51-63;  e-mail:                                   [email protected].

 • Центр адміністративних послуг «Віза»: м. Кривий Ріг, пл. Молодіжна, 1; «ГАРЯЧА ЛІНІЯ»- 0-800-500-459; e-mail: [email protected].

13 квітня 2018

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради