Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Запрошуємо поєднати долі у Центрі «Віза» («Центр Дії»)

Створено: 2023-03-13 15:13:15Оновлено: 2023-03-13 15:15:20

Народження нової сім’ї є символом відродження країни. Дніпропетровщина посіла перше місце за кількістю укладених шлюбів в Україні за 2022 рік - 26 534 реєстрації.  Кожен п’ятий шлюб в Дніпропетровській області – Криворізький (5 473 пар). Такі показники свідчать, що повномасштабна війна не завадила тим, хто має бажання створювати нові сім’ї.

Центр адміністративних послуг «Віза» (Центр «Дії») набирає обертів з надання послуг у сфері державної реєстрації актів цивільного стану, зокрема державної реєстрації шлюбу. З червня 2022 року вже 43 пари щасливих молодят поєднали долі.

Сьогодні ми продовжуємо з коханням наближатись до Перемоги та продовжуємо єднати закохані серця. Вже 21 пара, з яких п’ятнадцять наречених – військові ЗСУ,  в нашому Центрі створили сім’ю.

А Ви вже узаконили ваші стосунки, де живуть ніжні і чарівні почуття?
Якщо зараз саме час це зробити – то Вам до нас !

Необхідно лише особисто подати заяву на реєстрацію шлюбу, пред'явити паспорт громадянина України, сплатити державне мито у розмірі 0,05 неоподаткованого мінімуму доходів громадян (0,85 грн.) та пред'явити документи, що підтверджують припинення попереднього шлюбу ( за наявності) та обрати день і час.

Державна реєстрація шлюбу проводиться після закінчення одного місяця з дня подання заяви або в скорочені терміни (за наявності поважної причини), у присутності нареченої та нареченого.

Отримавши свідоцтво про шлюб, відразу можна оформити паспорт громадянина України,  паспорт громадянина України для виїзду за кордон у зв’язку зі зміною прізвища завдяки комплексній послузі “Зміна імені”.

Великий спектр адміністративних послуг у Центрі «Віза» Ви отримаєте у взаємодії з компетентною командою, в комфортних умовах одного приміщення.

Одночасно повідомляємо, що відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 13 липня 2016 року № 502-р «Про запровадження реалізації пілотного проекту щодо державної реєстрації» усі бажаючі можуть одружитися у той самий день, коли були подані документи. Для реєстрації шлюбу, запровадженого в рамках проекту Міністерства юстиції «Шлюб за добу» необхідно звернутися до Комунального підприємства «Криворізький академічний міський театр драми та музичної комедії імені Тараса Шевченка» за адресою: м.Кривий Ріг, пр-т Поштовий, 23, тел.(068) 337 91 56.

Запрошуємо скористатися можливістю і отримати якісні адміністративні послуги у сфері ДРАЦС у Головному офісі Центру «Віза» (пл.Молодіжна,1).

 Чекаємо усіх закоханих у Центрі «Віза»!

Ми працюємо для Вас!

                                                                      

                                                                                  Контакти Центру адміністративних послуг

                                                                             «Віза» («Центр Дії»): [email protected]


13 березня 2023

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради