Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Задля безпеки криворіжців: з міського бюджету виділять кошти на придбання захисних дезінфікуючих засобів та апаратів штучної вентиляції легень

Створено: 2020-03-13 10:45:50Оновлено: 2020-03-13 10:47:39

На березневому засіданні виконкому підтримана пропозиція міського голови Юрія Вілкула  про виділення додаткового фінансового ресурсу  для вжиття невідкладних заходів, пов'язаних із запобіганням занесенню та поширенню в місті коронавірусної інфекції.

Зокрема, 1 млн грн  - для лікувальних закладів на придбання захисних, дезінфікуючих засобів та медикаментів та 6 млн грн - на придбання 5  апаратів штучної вентиляції легень.

«Всі ми бачимо, яка зараз ситуація по розповсюдженню коронавірусу у світі. В Україні, задля безпеки людей, Урядом прийнято рішення про запровадження карантину до 3 квітня. У Кривому Розі, на виконання постанови Кабінету Міністрів,  на  позачерговому  засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій прийнято рішення про впровадження у місті карантину.  А це означає не лише  обмеження проведення  масових заходів, призупинення навчального процесу. Ми маємо, передусім, потурбуватися  про те, щоб медичні заклади були забезпечені необхідними медпрепаратами та готові, у разі необхідності,  надати  кваліфіковану медичну  допомогу пацієнтам. Здоров’я та життя криворіжців – понад усе!», - підкреслив мер Юрій Вілкул.   

13 березня 2020

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради