Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

На порталі `Криворізький ресурсний центр`

Створено: 2015-03-13 15:28:36Оновлено: 2015-03-13 15:31:08

На порталі "Криворізький ресурсний центр" (http://krogerc.info) в режимі он-лайн на сторінках ресурсу "Центр надання адміністративних послуг "Муніципальний центр послуг м. Кривого Рогу" (розділ "Каталог ресурсів" /підрозділ "Регуляторна діяльність. Підприємництво"/) мешканці міста можуть ознайомитися з інформацією про Центр надання адміністративних послуг "Муніципальний центр послуг м.Кривого Рогу", графік роботи  повноважних представників служб-суб’єктів надання адміністративних послуг, перелік послуг, що надаються в центрі, бланки та зразки заповнення заяв, реквізити для оплати платних послуг. На цій же сторінці ресурсу створена можливість переглянути на Інтерактивній мультимедійній електронній енциклопедії інфраструктури міста (http://mediacity.krogerc.info) місця розташування територіальних підрозділів Центру та служб надання послуг в режимі "єдиного вікна" в адміністративних районах міста.

Також ресурс містить гіперпосилання на нормативно – правові засади діяльності Центру надання адміністративних послуг "Муніципальний центр послуг м.Кривого Рогу", у тому числі Положення про Центр, його Регламент тощо.

Запрошуємо скористатися можливостями порталу "Криворізький ресурсний центр".


 

13 березня 2015

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради