Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Про заходи управління охорони здоров'я виконкому міської ради з 01.02.2010 по 12.02.2010

Створено: 2010-02-13 07:00:11Оновлено:

01.02.2010 відбулося чергове за планом засідання штабу « Боротьби з туберкульозом» управління охорони здоров'я виконкому міської ради на якому було розглянуто питання проведення профілактичної роботи серед дітей та підлітків у 2009 році, та заплановано низька заходів щодо покращення цієї роботи у поточному році.

02.02.2010 відбулася робоча нарада яку проводив заступник міського голови Ю.Черняєв де розглядалося питання стану забезпечення лікувально – профілактичних закладів міста медичним киснем. Підвищену увагу було приділено поновленню системи безпечного постачання кисню у окремих лікувално – профілактичних закладах. В цей же день була презентація проекту єдиної електронної системи інформаційного зв’язку Криворізький ресурсний центр, на якій було представлено розділ «Охорони здоров'я» .

03.02.2010 фахівці кафедри акушерства і гінекології факультету післядипломної освіти Дніпропетровської державної медичної академії провели семінарське заняття для лікарів пологових відділень у рамках проведення мастер -класу «Передчасні пологи».

05.02.2010 відбулося чергове засідання медичного штабу управління охорони здоров'я, щодо профілактики та попередженню розповсюдження ГРВІ та грипу. На засіданні штабу відмічалося, що у першу неділю лютого дещо збільшилась кількість звернень за медичною допомогою дітей та підлітків, тому керівникам лікувально – профілактичних закладів, у складі яких працюють медичні працівники що надають медичну допомогу учням загальноосвітніх шкіл, провести додаткові семінарські заняття щодо проведення контролю за дотриманням протиепідемічних заходів у комунальних лікувально – профілактичних закладах. У роботі штаба взяв участь заступник міського голови Ю.Черняєв.

7.02.2010 працівники лікувально – профілактичних закладів здійснювали медичне забезпечення під час проведення другого туру виборів Президента України.

08.02.2010 було організовано та проведено виступ головного фахівця експерта – хірурга Сухіної Т.В. на ТРК «Рудана» з питання профілактики та своєчасної діагностики онкозахворювань у жінок.

09.02.2010 на апаратній нараді управління охорони здоров'я в якій брали участь керівники лікувально – профілактичних закладів міста, було розглянуто питання організації надання медичної допомоги з офтальмології дитячому населенню. На нараді відмічалось що з моменту переводу дитячого очного відділення до КЗ «Міська клінічна лікарня №8» є деякі стабілізаційні моменти, але у теперішній час відділення доки ще не може обійтись без допомоги цілодобової травматологічної очної служби дорослого відділення яке розташовано у КЗ «Міська лікарня №4», тому є необхідність розпочати підготовку для вирішення цього питання у КЗ «Міська клінічна лікарня №8».

10.02.2010 було організовано інтерв’ю на ТРК «Рудана» головного експерта акушера – гінеколога Желявської Т.Л. у якому було зроблено наголос на доручення міського голови Ю.В.Любоненко, щодо права кожної жінки самостійно визначати пологове відділення в якому б вона хотіла народити дитину. В цей же день працівники медичних закладів міста та управління охорони здоров'я взяли участь у пленумі міської профспілки гірників та металургів на якому розглядалось питання «Про стан охорони праці виробничого травматизму та професійної захворюваності серед працівників галузі».

11.02.2010 в управлінні охорони здоров'я відбулася робоча нарада з керівниками дитячих поліклінік на якій було розглянуто питання щодо організації виконання відповідної постанови Кабінету Міністрів України про санаторно –курортне лікування дітей інвалідів. В цей же день з нагоди «Дня хворої людини» було проведено інтерв’ю заступником начальника управління охорони здоров'я Лук’яненко О.Л. на Криворізькій державній телерадіокомпанії.

12.02.2010 відбулося чергове засідання медичного штабу управління охорони здоров'я.
© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради