Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

ЦЕНТР «ВІЗА» («ЦЕНТР ДІЇ»): ПРАКТИЧНИЙ ДОСВІД ЗАВЖДИ В НАГОДІ

Створено: 2022-01-13 15:57:52Оновлено: 2022-01-14 12:14:40

Для створення зручних і доступних умов отримання адміністративних послуг використовуються десятки інструментів інституційної підтримки.

Під інституційною підтримкою розуміється передача досвіду та практики як від експертів та тренерів, так і між самими  працівниками ЦНАП та іншими працівниками органів місцевого самоврядування, які надають послуги населенню.

Один з найефективніших інструментів – тренінги для персоналу Центрів надання адміністративних послуг.

З метою покращення якості надання адміністративних послуг адміністратори Центру «Віза» («Центр Дії») постійно підвищують свій професійний рівень, здобувають нові та постійно вдосконалюють вже набуті знання.

Так, 10 січня цього року відбувся перший онлайн-тренінг для всіх адміністраторів Центру з представниками управління з питань реєстрації на тему «Зміни в законодавстві: реквізити та сума сплати адміністративного збору, підстави для звільнення від сплати адміністративного збору», на якому дискусійно обговорили типові питання від заявників та надали роз’яснення в цій сфері.

А ще, протягом 2021 року адміністратори Центру взяли участь в різносторонніх тренінгах, таких як: «Надання першої домедичної допомоги громадянам у критичних ситуаціях», «Сучасні підходи адміністрування у сфері соцзахисту на рівні тергромад», «Про роботу в Єдиному державному будівельному реєстрі», на яких здобули практичні навички та вміння.

Додатково працівники Центру займаються самоосвітою, в тому числі і на порталі Дія.Цифрова освіта та Платформі Центрів Дія, про що свідчить велика кількість сертифікатів, отриманих за успішне проходження.

Ми впевнені, отриманні знання допоможуть надавати адміністративні послуги замовникам ПРОСТО, ДОСТУПНО, ЯКІСНО!


Ми працюємо для Вас!

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза» (Центр «Дія»):
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail:
[email protected],

http://viza.kr.gov.ua

 

13 січня 2022

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради