Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

ЗА ПОСЛУГАМИ З ДЕРЖАВНОЇ РЕЄСТРАЦІЇ АКТІВ ЦИВІЛЬНОГО СТАНУ– ДО ЦЕНТРУ «ВІЗА» («ЦЕНТР ДІЇ»)!

Створено: 2023-12-12 12:11:45Оновлено: 2023-12-12 12:16:32

Центр адміністративних послуг «Віза» («Центр Дії») надає більше ніж 560 видів адміністративних, інших публічних послуг і щодня стоїть на варті інтересів кожної родини.

Сьогодні нагадаємо Вам про найзатребуваніші послуги з державної реєстрації актів цивільного стану, які  надаються замовникам послуг у нас:

  • державна реєстрація народження  дитини та її походження;
  • державна реєстрація шлюбу;
  • державна реєстрація смерті.

Крім того, з цих послуг розпочинається надання комплексних послуг за життєвими ситуаціями, як то:

«Народження дитини», «Втрата близької людини», «Зміна імені».

У складі комплексної послуги «Народження дитини» крім реєстрації народження дитини можна отримати ще 15 інших послуг, а саме: реєстрація місця проживання дитини, призначення соціальних допомог, реєстрація дитини в електронному реєстрі закладів дошкільної освіти, оформлення документів багатодітної родини, тощо.

Реєстрація шлюбу нерозривно пов’язана з іншими адміністративними послугами: заміна паспортних документів, посвідчення водія.  Бонусом після державної реєстрації шлюбу в Центрі «Віза» – є комплексна послуга «Зміна імені» та можливість одразу подати заяву щодо зміни документів, у разі волевиявлення одного з подружжя перейти на прізвище іншого.

При втраті близької людини, крім державної реєстрації смерті Центр допоможе: зняти з реєстрації місця проживання померлу особу, зняти з обліку та припинити нарахування й виплати державних соціальних допомог, довести до підприємств – постачальників житлово-комунальних послуг інформацію про зняття з реєстрації місця проживання померлої особи з метою припинення нарахувань та інші.

Центр «Віза»(«Центр Дії»)  продовжує розширяти перелік послуг і відтепер у нас стали доступними замовлення:

  • витягу з Державного реєстру актів цивільного стану громадян;
  • повторного  свідоцтва про державну реєстрацію актів цивільного стану.

Вся інформація про відповідні послуги Центру «Віза» розміщена на вебпорталі Центру в розділі «Послуги» – «Державна реєстрація актів цивільного стану», «Комплексні послуги».

Великий спектр адміністративних послуг у Центрі «Віза» («Центр Дії») Ви отримаєте у взаємодії з привітною та компетентною командою, в комфортних умовах одного приміщення.

Запрошуємо скористатися можливістю і отримати якісні адміністративні послуги у сфері ДРАЦС у Головному офісі Центру «Віза» (пл.Молодіжна,1).

                                               Ми працюємо для Вас!

       Контакти Центру адміністративних послуг «Віза» («Центр «Дії»):
                                                                                                  https://viza.kr.gov.ua/

12 грудня 2023

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради