Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Вчора відбулось засідання другої частини першої сесії Криворізької міської ради VІ скликання

Створено: 2010-11-12 07:02:17Оновлено:

Вчора відбулось засідання другої частини першої сесії Криворізької міської ради VІ скликання. ЇЇ відкрив міський голова Ю.Вілкул.

На сесію VI скликання було винесено ряд питань. Зокрема обрання на посаду секретаря міської ради VI скликання, утворення виконавчого комітету міської ради та затвердження його складу та інше.

Шляхом таємного голосування на посаду секретаря міської ради обрано депутата міської ради Маляренка Сергія Васильовича, він отримав більше 90 відсотків голосів депутатів міської ради. Під час роботи сесії було затверджено заступників міського голови:

- 1-го заступника міського голови Павлова Костянтина Юрійовича;
- Бєлікова Костянтина Аркадійовича;
- Бєрлін Валентину Миколаївну;
- Вербицького Григорія Павловича.
- Гальченка Андрія Володимировича;
та керуючу справами виконкому міської ради Шовгелю Олену Миколаївну.

У роботі сесії взяли участь 88 депутатів міськради, голови районних у місті рад, керівники відділів і управлінь виконкому міської ради, керівники установ і організацій міста, представники засобів масової інформації Кривого Рогу.

Після закінчення сесії відбулося змістовне спілкування міського голови з представниками засобів масової інформації. Ю.Вілкул відповів на всі запитання, які цікавили журналістів. Зокрема Юрій Григорович зазначив: «Основним критерієм, яким я керувався перед внесенням кандидатур на розгляд міської ради, були професійні якості, готовність багато і напружено працювати, а головне – порядність і відкритість по відношенню до людей. Я буду вимагати від своїх підлеглих не просто роботи в необхідний час, а роботи на результат. Це стосується всіх структур міськвиконкому».

Юрій Григорович наголосив на тому що робота міської ради та її виконкому стане прозорішою та максимально відкритою.
© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради