Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

ТОП-5 НАЙБІЛЬШ ЗАТРЕБУВАНИХ ПОСЛУГ У ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ПІДРОЗДІЛАХ ЦЕНТРУ «ВІЗА»(«ЦЕНТР ДІЇ»)

Створено: 2023-10-12 17:28:49Оновлено: 2023-10-12 17:31:14

Центр «Віза» («Центр Дії») та його територіальні підрозділи завжди прагнуть бути корисними для своїх відвідувачів, серед яких не тільки криворіжці, але й мешканці інших регіонів України, які вимушено залишили свої домівки у наслідок російської агресії, та знайшли прихисток у нашому місті.

Одним з основних критеріїв оцінки роботи центрів адміністративних послуг є  кількість та різноплановість послуг, що надаються для замовників, а також їх доступність.

У нашому місті доступність послуг для мешканців  забезпечують територіальні підрозділи Центру «Віза» («Центр Дії»), що розміщені у кожному районі міста, а в Інгулецькому їх два.

Перелік послуг постійно зростає і на сьогодні включає вже 560 видів послуг у всіх сферах життя (у тому числі 15 муніципальних е-послуг, та 16 пакетних послуг).

Всі офіси послуг Центру «Віза» («Центр Дії») працюють за єдиними стандартами у повній взаємодії. Це означає, що послугу можна отримати не виїжджаючи за межі району місця проживання або роботи, що є доречним під час воєнного стану.

Отже, в ТОП-5 найзатребуваних послуг у територіальних підрозділах Центру «Віза»(«Центр Дії») увійшли:

  • реєстрація/ зняття з реєстрації місця проживання;
  • держана реєстрація речових прав на нерухоме майно;
  • надання компенсації витрат за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб, які перемістилися в період воєнного стану за урядовою соціальною програмою «Прихисток»;
  • послуги виконкомів районних у місті рад, як то надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, видача ордеру на видалення зелених насаджень, приватизація житла, тощо;
  • дозвола та погодження.

Завдяки попередньому запису на прийом, Ви зручно плануєте свій час.

Зареєструватись можна скориставшись сторінкою «Електронна черга» - «Попередня реєстрація» вебпорталу Центру «Віза» або мобільним застосунком «Попередня реєстрація в електронній черзі Центру «Віза», безкоштовно завантаживши його в GooglePlay за посиланням https://cutt.ly/ey7BNo5 , або за допомогою популярних месенджерів  Viber та Telegram.

 

 

Ми працюємо для Вас!

#ВсебудеЦНАП!

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
e-mail: 
[email protected]

                                                                                                                http://viza.kr.gov.ua

12 жовтня 2023

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради