Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

«ПРОПИСКА» – ГАРАНТІЯ НАДІЙНОСТІ! А ВИ ЗАРЕЄСТРУВАЛИ СВОЄ МІСЦЕ ПРОЖИВАННЯ?

Створено: 2021-05-12 10:45:42Оновлено: 2021-05-12 16:28:57

 «Більше одного мільйона українців не мають «прописки» навіть в паспорті, і кожен третій українець проживає не за місцем реєстрації» – зазначив Віце-прем’єр-міністр – Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров.

З 2016 року для зручності кожного мешканця Кривого Рогу за рішенням міської ради у кожному районі міста створені зручні та комфортні «офіси прописки» при виконкомах райрад, в яких можна отримати послуги з реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання.

Далекоглядність цього рішення виправдана часом, адже реєстраційні послуги – найзапитуваніші серед криворіжців!

 З ПОЧАТКУ 2021 РОКУ ПОСЛУГАМИ З РЕЄСТРАЦІЇ/ЗНЯТТЯ З РЕЄСТРАЦІЇ МІСЦЯ ПРОЖИВАННЯ СКОРИСТАЛИСЯ БІЛЬШЕ

18 ТИСЯЧ КРИВОРІЖЦІВ!

 З 01.05.2021 року криворіжці можуть скористуватися перевагами проєкту «БЕЗОПЛАТНИЙ ПРОЇЗД У МІСЬКОМУ КОМУНАЛЬНОМУ ТРАНСПОРТІ ЗАГАЛЬНОГО КОРИСТУВАННЯ». Важливо! Скористатися таким правом можуть виключно мешканці, які зареєстровані (обліковані) у Кривому Розі та оформили багатофункціональну електронну «Карту криворіжця».

 НЕ ЗВОЛІКАЙТЕ ТА ЗВЕРНІТЬСЯ ДО ВІДДІЛІВ РЕЄСТРАЦІЇ МІСЦЯ ПРОЖИВАННЯ ГРОМАДЯН ВИКОНКОМІВ РАЙОННИХ У МІСТІ РАД ТА ЗАРЕЄСТРУЙТЕ СВОЄ МІСЦЕ ПРОЖИВАННЯ, ЗРОБИТИ ЦЕ МОЖНА ПРОТЯГОМ 15 ХВИЛИН В КОМФОРТНИХ ТА СУЧАСНИХ ОФІСАХ «ПРОПИСКИ», ЯКІ РОЗТАШОВАНІ В КОЖНОМУ РАЙОНІ МІСТА.

Прийом громадян здійснюється за попереднім записом!


МИ ПРАЦЮЄМО ДЛЯ ВАС!

 

Наші контакти:

Управління з питань реєстрації виконкому Криворізької міської ради: м. Кривий Ріг, майдан Праці, 1; e-mail: [email protected].;

Центр адміністративних послуг «Віза»: м. Кривий Ріг, пл. Молодіжна, 1; «ГАРЯЧА ЛІНІЯ»- 0-800-500-459; e-mail: [email protected].

12 травня 2021

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради