Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Мер Юрій Вілкул: Законні права робітників Кривого Рогу повинні бути дотримані, необхідний діалог та компроміси

Створено: 2017-05-12 13:35:21Оновлено: 2017-05-12 13:36:54

Міський голова закликав керівників підприємств міста, на яких відбуваються страйки шахтарів та металургів, провести переговори з профспілками та трудовими колективами. У той же час, мер звернувся до працівників - необхідно налагоджувати конструктивний діалог і знаходити компроміси.

«Керівництво підприємств має забезпечувати неухильне дотримання соціальних гарантій і соціальних зобов'язань перед працівниками. Всі законні права робітників Кривого Рогу повинні бути повністю дотримані. Також необхідно провести прямі переговори з профспілками і трудовими колективами. У той же час звертаюся до працівників - необхідно вести конструктивний діалог і шукати компроміси.

Промисловість України переживає кризу. Нелегко і підприємствам Кривбасу. Але наше місто має залишитися потужним промисловим центром країни, повинні бути збережені робочі місця. Стабільної роботи підприємств можна досягти тільки через прямий діалог, що відбувається в законодавчому полі», - підкреслив мер міста в листі до керівників та профспілок ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг», «Євраз Суха Балка»,  «Кривбасзалізрудком» та інших.

12 травня 2017

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради