Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

ПРАЦЮВАТИ ДЛЯ СПОЖИВАЧІВ ПОСЛУГ!

Створено: 2017-05-12 10:54:03Оновлено: 2017-05-12 12:00:58

У виконкомі міської ради Центр адміністративних послуг «Віза» разом з КПТМ «Криворіжтепломережа»  в рамках реалізації Меморандуму про взаємодію у сфері надання якісних адміністративних, інших публічних послуг мешканцям міста Кривого Рогу,  підписаного міським головою Ю.Г.Вілкулом з керівниками підприємств, установ, організацій, що надають послуги для населення, майже рік тому - проведено Виставку послуг для суб’єктів господарювання - юридичних та фізичних осіб.

Активно підприємці обговорювали питання структури тарифу на теплову енергію комунального підприємства. З розумінням поставилися до того, що більше 80% її складової становить тільки вартість енергоресурсів, на що не впливають органи місцевого самоврядування, але звернули увагу керівництва КПТМ «Криворіжтепломережа» на необхідність запровадження принципу клієнтоцентричності при наданні послуг (при укладанні, переукладанні договорів, тощо). Серед пропозицій членів міської координаційної ради з питань розвитку підприємництва, галузевих рад підприємців були і необхідність запровадження програми лояльності для сумлінних споживачів, хоча б в питаннях регламенту роботи  підприємства  (організація договірної роботи із СПД по районах, скорочення пакету документів для оформлення договорів через можливість користування держреєстрами, тощо).

Фахівці КПТМ «Криворіжтепломережа» погодились із необхідністю додатково опрацювати заходи з клієнтоцентричності своїх послуг для споживачів-підприємців.

Цікавились підприємці і змістом проекту по залученню інвестицій щодо реконструкції системи теплопостачання міста.

 

Довідково:  наступну Виставку послуг буде проведено відділом у Криворізькому районі Головного Управління Держгео-кадастру у Дніпропетровській області разом із Центром адміністративних послуг «Віза» 16.05.2017 об 11.00 у виконкомі міської ради  в каб. 139  

 

12 травня 2017

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради