Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Ю.Вілкул : «Послуги Поштамту мають бути на високому рівні і доступними для усіх городян»

Створено: 2011-05-12 11:46:53Оновлено:

11 травня відбулося засідання виконкому Криворізької міської ради. Основним у порядку денному було питання про стан надання послуг поштового зв’язку мешканцям міста відділеннями Поштамту та використання комунального майна.

Як відзначив міський голова Юрій Вілкул, аналіз звернень громадян до виконкому міськради щодо роботи поштового зв’язку свідчить про те, що існують певні зауваження щодо закриття відділень та надання неякісних послуг поштового зв’язку.

Під час засідання, заступник начальника відділу транспорту і зв’язку виконкому міськради Станіслав Сінкевич проінформував, що поштовий зв'язок у Кривому Розі забезпечує надання повного спектру послуг соціальної спрямованості, що ґрунтується на широкому застосуванні новітніх інформаційних технологій. Проте витрати на обслуговування населення щодо забезпечення виробничих процесів не покриваються доходами від надання послуг поштового зв’язку. Для забезпечення стабільного функціонування підприємства Поштамту було проведено низку заходів зі скорочення витрат, оптимізації чисельності персоналу, мережі поштових відділень та зменшення загальновиробничих витрат на їх утримання.

Міський голова наголосив на тому, що оптимізація поштових відділень не повинна впливати на користувачів. «Необхідно посилити забезпечення доступності універсальних послуг, поліпшення якості обслуговування споживачів, збільшення обсягів та досягнення підвищення ефективності роботи відділень», - підкреслив міський голова Юрій Вілкул.

Загалом на розгляд засідання виконавчого комітету міської ради було винесено 33 питання і прийняті відповідні рішення.

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради