Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

«ЦНАП «Віза» : БЕЗКОШТОВНО І БЕЗ ПОСЕРЕДНИКІВ»

Створено: 2021-04-12 15:21:05Оновлено: 2021-04-12 15:24:56

Шановні криворіжці!

Центр адміністративних послуг «Віза» та всі його територіальні підрозділи обслуговують своїх заявників БЕЗКОШТОВНО І БЕЗ  ПОСЕРЕДНИКІВ.

Зручність полягає  у тому, що при зверненні до Центру, Ви маєте можливість безоплатно отримати:

-       вичерпну  інформацію або консультацію щодо вимог та порядку отримання послуги;

-       відповідну публічну/адміністративну послугу (за винятком тих, що, відповідно до чинного законодавства України, надаються на платній основі), не залучаючи при цьому інші організації, установи та підприємства міста, так би мовити «без посередників».

Відтак, прийом та видача готових результатів послуг здійснюється за попередньою реєстрацією в електронній черзі на  веб-порталі Центру адміністративних послуг «Віза» в розділі «Електронна черга» на сторінці «Попередня реєстрація»  або за допомогою  мобільного додатку  «Попередня реєстрація в електронній черзі Центру адміністративних послуг «Віза».

Після отримання СМС-повідомлення про готовність документів, необхідно забрати результат замовленої послуги у  Центрі «Віза» або його територіальних підрозділах, залежно від того, куди подавалась заява з відповідним пакетом документів. 

Звертаємо увагу, що  видача документів здійснюється щоденно, крім неділі та святкових днів, з 8.00 до 15.30 години (у період карантину перерва з 12.30 до 13.00 (для  проведення вологого прибирання). За таким же графіком головний офіс Центру  працює кожну суботу місяця.

Шановні замовники послуг! Просимо дотримуватися відповідних санітарних  та протиепідемічних заходів при  зверненні до  Центру «Віза», мати захисну маску та дотримуватись дистанції.  При собі необхідно мати документи, що посвідчують особу, а в окремих випадках – завірену належним чином довіреність.                                                  

МИ ПРАЦЮЄМО ЗА ЄДИНИМИ СТАНДАРТАМИ!

Саме так виглядають усі адміністратори «Візи»: з бейджем та в одязі корпоративного стилю!


 Наголошуємо! Якщо вами встановлено факт корупції в Центрі, або якщо вам запропоновано талон на прийом до адміністратора третьою особою, просимо  невідкладно повідомити на «Гарячу» лінію Центру 0-800-500-459 чи на електронну пошту [email protected].

 

Ми працюємо для Вас!

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail: [email protected]

       http://viza.kr.gov.ua

12 квітня 2021

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради