Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Ми працюємо для Вас: що вирішували на нараді адміністратори «Візи» та суб’єкти надання публічних послуг.

Створено: 2019-04-12 16:00:32Оновлено: 2019-04-12 16:03:05

Надавати послуги ПРОСТО ДОСТУПНО ЯКІСНО   одне   із головних завдань, яке ставить міський голова Ю.Г.Вілкул перед службовцями Центру адміністративних послуг «Віза».

Саме на його реалізацію й були спрямовані питання, розглянуті сьогодні на нараді, що провела заступник міського голови  Н.Л.Подоплєлова  з керівниками суб’єктів  надання адміністративних, інших публічних послуг. 

З початку року зазначеними суб’єктами було надано через Центр «Віза» майже  15,5 тисяч послуг при рівні позитивної мотивації 98%. Найбільш запитуваними були послуги з питань реєстрації бізнесу та нерухомого майна. 

На нараді обговорено актуальні питання взаємодії адміністраторів Центру «Віза» з надавачами послуг, зокрема щодо:

-            актуалізації інформаційних та технологічних карток із земельних та містобудівних питань, у зв’язку зі змінами, що відбулись у законодавстві (адже саме дані картки й визначають дії адміністраторів при прийомі документів від замовників);

-            конкретизації балансоутримувача місця розташування рекламної конструкції  при встановленні пріоритету інспекцією з благоустрою;

-            визначення порядку оформлення землекористування під тимчасовими спорудами, тощо.

Опрацьовано й інші питання, які виникають у процесі прийому документів від замовників послуг, вирішення яких сприяло б уникненню таких проблем у подальшому, та дозволило б надавати послуги мешканцям нашого міста максимально ПРОСТО ДОСТУПНО ЯКІСНО. З цією метою рекомендовано  більш активно застосовувати можливості електронної взаємодії, зокрема співпрацю із порталом державних послуг iGov.

Ми працюємо для Вас!

#ВсеБудеЦНАП!

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:

Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),

e-mail: [email protected]

 

12 квітня 2019

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради