Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Питання захисту навколишнього середовища міста Кривого Рогу - під постійним контролем міської влади

Створено: 2012-04-12 13:41:14Оновлено:

Під час засідання виконкому Криворізької міської ради, яке відбулося 11 квітня під головуванням міського голови Юрія Вілкула, розглянуто ряд важливих питань. Одним із основних було питання про хід виконання в 2011 році довгострокової програми по вирішенню екологічних проблем Кривбасу та поліпшенню стану навколишнього природного середовища на 2011-2022 роки.

Як зазначив начальник управління екології виконкому міської ради Олександр Скакальський, у Кривому Розі з 2011 року діє довгострокова програма по вирішенню екологічних проблем Кривбасу та поліпшенню стану навколишнього природного середовища на 2011-2022 роки, мета якої - мінімізація та запобігання викидам і скидам забруднюючих речовин у навколишнє природне середовище, утворення відходів, належне утримання зелених насаджень та об’єктів природно-заповідного фонду, ліквідація та захист від підтоплення і затоплення території міста тощо. У межах реалізації заходів програми в 2011 році освоєно 811,0 млн. грн., що складає 125,5% від запланованого річного обсягу, визначеного на рівні 646,4млн.грн. Також проведено заходи та розпочато роботу з розбудови системи моніторингу довкілля міста Кривого Рогу, в межах якої у поточному році закуплено і встановлено 2 обладнаних стаціонарних постів для спостереження та обробки показників якості атмосферного повітря.

За ходом виконання програми міською владою здійснюється постійний контроль. Адже питання стану екології у Кривому Розу - одне з найважливіших. Так міський голова Юрій Вілкул попередив представників підприємств міста про обов’язкове виконання запланованих природоохоронних заходів.

Під час проведення засідання міський голова Юрій Вілкул також вручив Почесну грамоту Дніпропетровської обласної ради та годинник з іменним написом Івану Коваленку, голові комітету з фізичної культури і спорту виконкому Криворізької міської ради, заслуженому працівнику фізичної культури та спорту України, за досягнення у справі розвитку фізкультури та спорту у місті Кривому Розі.

(0564)92 13 03, [email protected]


© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради