Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Міська влада створює необхідні умови для того, щоб усі постраждалі від наслідків аварії на ЧАЕС криворіжці могли отримати якісне лікування

Створено: 2012-04-12 13:16:26Оновлено:

У Кривому Розі проживає 5 тис.119 осіб, пострадаждалих від наслідків аварії на ЧАЕС. Більшість із них має потребу в стаціонарному лікуванні. Раніше у місті не було можливості забезпечити лікування всім особам даної категорії.

Так, було прийнято рішення щодо створення окремого відділення для пострадалих внаслідок аварії на ЧАЕС у 3-тій міській лікарні, де витрати на одне ліжко в день зросли до 35 грн. на медикаменти і 30 грн. на харчування. Раніше, коли ці ліжка були у складі терапевтичного відділення цієї ж лікарні, фінансування складало 6,36 грн. на медикаменти і 2,37 грн. на харчування.

Тепер отримати якісне лікування, у спеціально створеному для постраждалих від наслідків аварії на ЧАЕС відділенні, можуть усі особи відповідної пільгової категорії, яким це необхідно. За 3 месяці поточного року в спеціалізованому відділенні для постраждалих на ЧАЕС провели лікування 167 осіб. Міська влада і надалі створюватиме необхідні умови для оздоровлення постраждалих від наслідків аварії на ЧАЕС.

(0564)92 13 03, [email protected]

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради