Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

У Кривому Розі відбулася благодійна акція на підтримку онкохворих дітей

Створено: 2012-04-12 06:56:07Оновлено:

Минулого тижня у Криворізькому театрі драми та комедії ім.Т.Шевченка відбулася незвичайна подія за участю міського голови Юрія Вілкула - у рамках міської благодійної акції «Від сердця до сердця» проходив благодійний аукціон, мета якого - зібрати кошти на лікування онкохворих дітей міста Кривого Рогу, які дуже потребують підтримки. Для жителів міста це спроба прояву гуманності і доброти, тому і почалося дійство словами «Давайте поклоняться доброте! Давайте воевать за доброту!».

У минулому році в місті зареєстровано 686 дітей до 14 років і 164 дитини підліткового віку з новоутвореннями. Серед усіх новоутворень злоякісними страждают 74 дитини, злоякісними новоутвореннями на гостру лейкемію страждає 27 дітей.

У благодійній акції «Від сердця до сердця» прийняли участь 127 учбових закладів міста, 50 тис. дітей і більше 40 тис. батьків, а також підприємства, профспілкові та громадські організації, студенти вищих учбових закладів і робітнича молодь, підприємці та працівники медичних закладів, міський та районні виконавчі комітети, засоби масової інформації та багато жителів Кривого Рогу. Лотами на аукціоні представлені роботи прикладного мистецтва, картини та солодощі виготовлені як дорослими, так і дітьми Кривого Рогу.

Взяв участь у проведенні торгів на аукціоні і міський голова Юрій Вілкул, який придбав енциклопедію Криворіжжя у двох томах і відразу подарував її для бібліотеки Криворізької загальноосвітньої школи № 57. Аукціон проходив надзвичайно активно і цікаво, а саме головне - важливо для онкоохворих дітей, які використають зібрані кошти на лікування. Під час проведення аукціону голова міської ради Юрій Вілкул вручив головному лікарю Криворізької міської клінічної лікарні №8 Валерію Федіну сертифікат на суму 245 тис. грн. для лікування онкохворих дітей.

Міський голова Юрій Вілкул висловив слова вдячності усім, хто прийняв участь у благодійній справі прояву милосердя і доброти для тих, хто опинився у такій важкій ситуації, коли неможливо обійтися без допомоги і підтримки інших людей та підкреслив: «З самого початку даної акції я був упевнений, що в нашому місті немає байдужих людей. І сьогоднішній захід – ще одне тому підтвердження».

(0564)92 13 03, [email protected]

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради