Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

ЗАВЕРШАЛЬНИЙ ЕТАП ПРИВАТИЗАЦІЇ ЖИТЛА: РЕЄСТРАЦІЯ У ВИКОНКОМІ КРИВОРІЗЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ – ПРОСТО

Створено: 2019-03-12 11:09:11Оновлено: 2019-03-12 11:10:42

Управління з питань реєстрації виконкому Криворізької міськради нагадує мешканцям, що право власності на житло виникає з моменту його державної реєстрації! Так визначено законодавством. Таким чином завершальним етапом в приватизації житла буде реєстрація прав на нього в Державному реєстрі нерухомості.

Отримавши свідоцтво про право власності на квартиру, будинок чи кімнату у гуртожитку, необхідно звернутися до управління з питань реєстрації виконкому Криворізької міської ради, Центру адміністративних послуг «Віза», нотаріуса чи іншого акредитованого суб’єкта, та зареєструвати свої права.

Для реєстрації необхідно подати:

1. свідоцтво про право власності;

2. технічний паспорт на житло;

3. квитанцію про сплату адміністративного збору.

Із собою необхідно мати документи, що посвідчують особу, а у випадку подачі документів представником – документи, що підтверджують його повноваження.

Реєстрація прав на приватизовану нерухомість займе 5 робочих днів. Як результат, власник отримає витяг з Державного реєстру нерухомості, на підтвердження того, що його майнові права захищаються державою.

Ми працюємо для Вас!

Наші контакти:

• Управління з питань реєстрації виконкому Криворізької міської ради: м. Кривий Ріг, вул. Героїв АТО, буд. 30; тел. 92-03-22; e-mail: [email protected].

• Центр адміністративних послуг «Віза»: м. Кривий Ріг, пл. Молодіжна, 1; «ГАРЯЧА ЛІНІЯ»- 0-800-500-459; e-mail: [email protected].

 

12 березня 2019

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради