Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

В Україні запрацював портал 104.ua

Створено: 2015-03-12 09:16:08Оновлено: 2015-03-12 09:17:23

Портал було створено Регіональною Газовою Компанією для споживачів природного газу, які можуть дізнатися про ціни та тарифи на газ, в online режимі порахувати вартість опалення своєї оселі, сплатити за газ, зв’язатися з газовою службою, тощо.

Також, портал 104.ua публікуватиме важливу ринкову інформацію, аналітику та різні точки зору фахівців щодо розвитку газової галузі.

Відвідувачі  104.ua зможуть отримувати максимум корисної інформації щодо виробничої діяльності газорозподільних компаній, ознайомитися з нормативними документами, якісними показниками природного газу, порадами щодо безпечного використання газу в побуті, економії енергоресурсів та оцінити якість послуг газорозподільних компаній України. Окрім цього, на сайті будуть представлені прейскуранти різноманітних послуг газових компаній, зміст інвестиційних програм, структура використання тарифної виручки та ін. Подібна інформація стане вам в нагоді для об’єктивного аналізу і неупереджених оцінок роботи підприємств газової галузі.

На головній сторінці порталу 104.ua, через інтерактивну карту України, Ви зможете перейти на офіційний веб-сайт ПАТ «Криворіжгаз»  kr.104.ua. Сайт містить актуальну інформацію для споживачів природного газу м. Кривого Рогу та Криворізького району – як отримати ту чи іншу послугу, контакти служб, оперативні повідомлення «До уваги клієнтів», новини компанії та інші корисні поради.

У 2015 році на сайті заплановано запуск «Особистого кабінету», де зареєструвавшись, кожен споживач зможе внести покази лічильника газу, сплатити за послугу газопостачання, звірити стан особистого рахунку та отримати відповіді на запитання.

Підготовлено управлінням благоустрою та житлової політики виконкому міської ради за інформацією ПАТ «Криворіжгаз».


 

12 березня 2015

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради