Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Місто Кривий Ріг розширяє міжнародні зв`язки

Створено: 2015-02-12 12:21:33Оновлено: 2015-02-12 12:22:28

11.02.2015 у приміщенні Криворізького представництва Дніпропетровської торговельно-промислової палати, відбулася зустріч представників виконкому Криворізької міської ради, м.Кошице (Словацька Республіка) Едуардом Бурашом та суб'єктів господарювання міста.

На цій зустрічі закордонний гість познайомив присутніх зі Східною Словаччиною, можливими напрямами співпраці між Україною та Словаччиною та перспективах виходу українських підприємств на ринок Європейського Союзу.

Заступник міського голови Полтавець А.А. наголосив на тому, що Кривий Ріг прагне розвивати міжнародні зв'язки та вітає нові ідеї, що дозволяють зробити ще один крок назустріч до економічної інтеграції. При цьому, одним із пріоритетних напрямів діяльності міської влади та суб’єктів господарювання є зміцнення конкурентної позиції міста, покращення інвестиційного клімату та залучення інвестицій в економіку міста. Влада зацікавлена у позитивних результатах взаємодії з інвесторами та сприяє будь-яким намірам у напрямку залучення інвестицій.

Також на зустрічі представникам підприємств йшлося про можливості та переваги участі у Словацько-Українському Міжнародному бізнес Форумі "SUBF-2015", який відбудеться 20-23 квітня у м. Кошице.


 

12 лютого 2015

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради