Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

ЗАКОХАЛИСЯ? ЗАПРОШУЄМО ПОЄДНАТИ ДОЛІ У ЦЕНТРІ «ВІЗА» («ЦЕНТР ДІЇ»)

Створено: 2024-01-12 09:36:26Оновлено: 2024-01-12 09:38:20

Українці закохуються, освідчуються, стають на весільний рушник, дають шлюбні обіцянки, мріють ніколи не розлучатися. Ніхто не може забрати у нас головного - надії на прекрасне майбутнє. 

Сьогодні ми продовжуємо з коханням наближатись до Перемоги та продовжуємо єднати закохані серця. Незабутні хвилини щастя за минулий рік разом з Центром «Віза» («Центр Дії») розділили 121 пара щасливих молодят,  з яких 65 наречених – військові Збройних Сил України.

А Ви вже узаконили ваші  стосунки? Якщо у вашому серці горить палке кохання і ви вже наважились на цей відповідальний крок – то Вам до нас !

Необхідно лише особисто подати заяву на реєстрацію шлюбу, пред'явити паспорт громадянина України, сплатити державне мито у розмірі 0,05 неоподаткованого мінімуму доходів громадян (0,85 грн.) та пред'явити документи, що підтверджують припинення попереднього шлюбу ( за наявності) та обрати день і час.

Державна реєстрація шлюбу проводиться після закінчення одного місяця з дня подання заяви або в скорочені терміни (за наявності поважної причини), у присутності нареченої та нареченого.

Отримавши свідоцтво про шлюб, відразу можна оформити паспорт громадянина України,  паспорт громадянина України для виїзду за кордон у зв’язку зі зміною прізвища завдяки комплексній послузі “Зміна імені”.

Великий спектр адміністративних послуг у Центрі «Віза» Ви отримаєте у взаємодії з компетентною командою, в комфортних умовах одного приміщення.

Одночасно повідомляємо, що відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 13 липня 2016 року № 502-р «Про запровадження реалізації пілотного проекту щодо державної реєстрації» усі бажаючі можуть одружитися у той самий день, коли були подані документи. Для реєстрації шлюбу, запровадженого в рамках проекту Міністерства юстиції «Шлюб за добу» необхідно звернутися до Комунального підприємства «Криворізький академічний міський театр драми та музичної комедії імені Тараса Шевченка» за адресою: м.Кривий Ріг, пр-т Поштовий, 23, тел.(068) 337 91 56.

Запрошуємо скористатися можливістю і отримати якісні адміністративні послуги у сфері ДРАЦС у Головному офісі Центру «Віза» (пл.Молодіжна,1).

 

Чекаємо усіх закоханих у Центрі «Віза»!

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза» («Центр Дії»):
 
 [email protected]

 

08 січня 2024

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради