Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Центр «Віза» ( «Центр Дії»): підсумки робити «ВІЗИ МОБІЛЬНОЇ» за 2023 рік

Створено: 2024-01-12 10:11:02Оновлено: 2024-01-12 10:14:02

Проєкт «ВІЗА МОБІЛЬНА»  Центру адміністративних послуг «Віза» («Центр Дії») вже достатньо відомий серед мешканців  міста та за свої 7 років існування зарекомендував себе, як один з найуспішніших.

Забезпечується якісна, доступна, оперативна робота сервісу для замовників послуг, шляхом їх обслуговування у віддалених мікрорайонах та житлових масивах, а також визначених категорій замовників послуг на дому, у лікарні, тощо. А в умовах воєнного стану, насамперед, виїзні обслуговування дали можливість оперативного обслуговування внутрішньо переміщених осіб у місцях їх колективного розміщення, а також мешканців міста при ліквідації наслідків  ракетних атак.

2023 рік став роком нових викликів і нового досвіду в роботі «ВІЗИ МОБІЛЬНОЇ», проте, незважаючи на труднощі, той рік допоміг нам стати ще ближчими до людей та їх потреб.

Сьогодні «ВІЗА МОБІЛЬНА» це - 2 мобільних офіси – трансформери та 3 мобільних кейси. За період роботи сервісом здійснено 1 356 виїздів, проїхано більше 25 тис. км та обслужено 28 725  замовників.

Протягом 2023 року  Мобільним офісом здійснено 4 виїзди за місцем проживання мешканців, що постраждали внаслідок ракетних обстрілів, обслуговано понад 970 замовників. А сервісом «Мобільний адміністратор» обслужено 324 заявників та здійснено 192 виїздів, у тому числі до ВПО у місця їх компактного розміщення.

Нагадуємо, скористатися даним сервісом можуть:

Щоб замовити виїзне обслуговування необхідно подати заявку в зручний для Вас спосіб:

  • за телефоном  «Гарячої» лінії 0-800-500-459 (безкоштовно);
  •  письмове звернення до Центру «Віза» або його територіальних центрів, мобільних офісів;
  • електронне звернення на вебпортал Центру «Віза» http://viza.kr.gov.ua, на e-mail: [email protected]  (цілодобово).

Виїзд здійснюється протягом 3-х днів після оформлення заяви з урахуванням графіку роботи Центру «Віза»

Послуга надається БЕЗКОШТОВНО! Оплата здійснюється тільки за послуги, за які передбачений адміністративний збір за законом.

Ми працюємо для Вас!

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail:
[email protected],                                                                                                                                                                              http://viza.kr.gov.ua/

 

11 січня 2024

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради