Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Сервіс «Мобільний адміністратор» Центру «Віза» («Центр Дії») – «рятувальне коло» для ВПО

Створено: 2024-01-12 12:22:59Оновлено: 2024-01-12 12:24:51

Сервіс «Мобільний адміністратор» Центру «Віза» («Центр Дії») продовжує свою роботу  та забезпечує доступність адміністративних та інших публічних послуг для громадян. Особлива допомога у вирішені нагальних питань наразі залишається для вимушених переселенців. Тому, початок року розпочинається виїздом в пункт розміщення ВПО, з використанням пересувних робочих місць.

Цього разу виїзд відбувся 11.01.2024, за заявкою виконкому Саксаганської районної у місті ради, згідно затвердженого графіку, за адресою: вул. Володимира Великого, 34Б (Криворізька гімназія №14 Криворізької міської ради).

Під час виїзду, найпоширенішими питаннями, з якими зверталися замовники послуг є відновлення своїх документів та подача повідомлень про пошкоджене, або зруйноване майно, заяв на отримання компенсацій за державною програмою «єВідновлення», надання статусу дитині, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, надання усіх видів соціальних допомог, реєстрації нерухомого майна, взяття на облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов

Сервіс «Мобільний адміністратор» завжди є «рятувальним колом» та працює на користь громадян.

Звертайтеся до нас та користуйтеся високоякісними адміністративними послугами. Адже наша мета – ваша  ЗРУЧНІСТЬ, ШВИДКІСТЬ та ВИСОКА ЯКІСТЬ отримання послуг!

 

 

 

Ми працюємо для Вас!

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
тел. 0-800-500-459 (безкоштовно)

                                                                                                                         e-mail: [email protected];

                                                                                                                   https://viza.kr.gov.ua

 

 

12 січня 2024

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради