Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

#Будь_в_Центрі_поДій!: перевір стан послуги самостійно!

Створено: 2022-01-12 10:39:31Оновлено: 2022-01-12 10:41:51

Ваш Центр адміністративних послуг «Віза» («Центр Дії») нагадує своїм замовникам про можливість перевірити  стан виконання послуг не виходячи з дому за декілька кліків. Розкажемо, як це зробити самостійно через вебпортал  Центру «Віза» («Центр Дії»).

     Варіант 1: «швидкий» спосіб без авторизації.

     На головній сторінці  у вікні «Перевір стан документу/справи»  необхідно ввести номер Вашої справи та натиснути кнопку «Перевірити». Після цього відобразиться статус Вашої справи.

     Варіант 2: Детальний перегляд інформації по усім Вашим зверненням (номер справи, дата, назва послуги та стан звернення, адреса об’єкта, планова дата виконання, результат).

     Для цього потрібно:

     1) перейти на вебпорталі Центру «Віза» («Центр Дії») у розділ «Мій кабінет»;

     2) авторизуватися за допомогою електронного підпису (файловий носій, токен, хмарне сховище, ID-картка), Bank ID НБУ, Дія.Підпис або карткою криворіжця;

     3) переглянути стан своїх звернень; 

     4) переглянути та роздрукувати результат (у разі отримання онлайн послуги).

     Кожному замовнику при готовності документів на зазначений у його зверненні номер мобільного телефону невідкладно направляється СМС-повідомлення наступного змісту:

CNAP: «Документи готові (Код №ХХХХХХ), адреса  отримання,  реєстрація: https://cutt.ly/ER2xkZ4»,  де номер коду ідентифікує саме Ваше звернення, а посилання для реєстрації – це миттєва можливість відразу записатися на видачу документів.

     Важливо! В період дії карантину прийом замовників послуг в Центрі «Віза» («Центр Дії») здійснюється виключно за попереднім записом.

     Це можна зробити декількома способами, а саме: 

-     за допомогою вебпорталу Центру «Віза» («Центр Дії»), в розділі «Попередня реєстрація» перейшовши на сторінку «Запис на прийом» або за посиланням https://u.to/O4DTGw;

-     безкоштовно завантаживши мобільний застосунок «Попередня реєстрація в електронній черзі Центру «Віза» в GooglePlay або за посиланням https://cutt.ly/ey7BNo5;

-     за допомогою чат-ботів у популярних месенджерах Viber та Telegram.

 

Користуйтеся сучасними е-сервісами нового покоління!

 

 

 Контакти Центру адміністративних послуг «Віза» («Центр Дії»):
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail: 
[email protected],

  https://viza.kr.gov.ua/

 

12 січня 2022

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради