Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

ПОСЛУГИ ВИКОНКОМІВ РАЙРАД У ЦЕНТРІ «ВІЗА»

Створено: 2021-01-12 13:48:10Оновлено: 2021-01-12 13:55:37

Кількість послуг, які суб’єкти звернення можуть отримати у Центрі «Віза», постійно зростає і включає найбільш затребувані суспільством. На сьогодні перелік послуг містить 428 видів різноманітного характеру, у тому числі  послуги виконкомів районних у місті рад, які є популярними серед замовників Центру «Віза». Ці послуги надаються в межах певного району міста, а отже цілком логічно надаються адміністраторами територіальних підрозділів Центру «Віза», крім Металургійного району (зазначені послуги надаються  в головному офісі, ураховуючи його розташування в цьому ж районі).

 

Територіальні підрозділи Центру «Віза» розміщено у кожному районі міста, а в Інгулецькому районі їх два. Ми чекаємо на Вас за адресами:

Перелік публічних послуг, надавачем яких є виконкоми районних у місті рад, що надаються через адміністраторів Центру «Віза» налічує 47 послуг, і стосуються вони питань житлово-комунального господарства, підприємництва, соціального захисту населення, присвоєння поштових адрес. Найчастіше містяни звертаються з питань: видачі дозволу (ордеру) на видалення зелених насаджень, приватизації житлового фонду, видачі ордерів на житло. У 2020 році  надано 2237 таких послуг.

З Переліком публічних послуг, суб’єктом надання яких є виконкоми районних в місті рад,  можна ознайомитись  за посиланням http://viza.kr.gov.ua/, у розділі «Послуги»-«Послуги виконкомів районних у місті рад», та обрати необхідний Вам район міста.

Нагадуємо, прийом замовників послуг в Центрі «Віза» ведеться виключно за попереднім записом до електронної черги, дотримуючись заходів із запобігання поширенню COVID-19 та умов карантину, з понеділка по п’ятницю з  08.00 до 15.30 та перервою на обід з 12.30 до 13.00

Записатись на прийом можна: скориставшись  сторінкою «Електронна чер-га» - «Попередня реєстрація» вебпорталу Центру «Віза»  або мобільним застосунком «Попередня реєстрація в електронній черзі Центру адміністративних послуг «Віза», безкоштовно завантаживши його в GooglePlay за посиланням https://cutt.ly/ey7BNo5 або за допомогою QR-коду;

Ми працюємо для Вас!

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail:
[email protected],

http://viza.kr.gov.ua/

12 січня 2021

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради