Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Мер Юрій Вілкул привітав земляків-криворіжців з державними нагородами

Створено: 2017-12-11 16:08:58Оновлено: 2017-12-11 16:13:24

За мужність і самовіддані дії, які виявляють криворізькі бійці в зоні АТО, Указом Президента України двоє криворіжців нагороджені орденом Богдана Хмельницького III ступеню.

Розвідники  Олег Ляденко, командир взводу, і Олександр Путілін, удостоєні ордена Богдана Хмельницького III ступеня. Нагороди криворіжці отримали на передовій.

З високою державною нагородою земляків привітав міський голова Юрій Вілкул. «Ми вдячні вам за сумлінне служіння Батьківщині, зразкове виконання військового обов'язку, мужність і героїзм. Ви завжди можете розраховувати на нашу підтримку і допомогу. Міцного вам здоров'я і життєвого оптимізму », - зазначив у вітальному листі міський голова.

«Орден, не тільки моя нагорода - це заслуга всіх хлопців, які разом з нами захищають рідну  Україну. Ми  вдячні місту, меру, всім   криворіжцям  за  величезну  підтримку  і допомогу », - сказав старший лейтенант Олександр Путілін.

Нагадаємо, в жовтні Олег Ляденко був удостоєний Почесної відзнаки Міністерства оборони «За зразкову службу». Разом з нею він отримав сертифікат на 30 тисяч гривень, який, на його прохання, передали криворізькому Комітету солдатських матерів.


 

11 грудня 2017

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради