Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Соцзахист в Центрі адміністративних послуг «Віза» («Центр Дії»). Підсумки роботи за вересень 2024 року

Створено: 2024-10-11 13:17:55Оновлено: 2024-10-11 13:19:56

Ось і закінчився вересень…

Вже можна з упевненістю говорити про те, що осінь стала повноправною господаркою. І хоч за вікном ще зелені дерева, а  іноді вдень сонечко віддає нам своє приємне тепло, відчуття, що поступово ми втрачаємо щось дуже приємне, не полишає наші думки та почуття. Але, за традицією, згадаємо чим був корисний для мешканців міста місяць вересень.

На робочому місці №30 у Центрі надання адміністративних послуг «Віза» («Центр Дії») (пл. Молодіжна, 1), в якому здійснює прийом спеціаліст з питань соціального захисту населення, можна отримати публічні послуги й консультації соціального напряму.

Отже, з початку 2024 року департаментом соціальної політики виконкому міськради надано 2 560 послуг мешканцям міста (з них за вересень - 169 ), у тому числі надано 1 804 консультації з різних соціальних питань (за вересень - 121), зокрема, це питання стосовно:

  • отримання грошової компенсації витрат на автомобільне паливо;
  • надання матеріальних допомог  та компенсацій Почесним громадянам міста Кривого Рогу;
  • компенсації витрат на оплату житлово-комунальних послуг.

Найбільша кількість питань була пов’язана з призначенням та виплатою компенсацій за програмою «Прихисток» - це 367 звернень з початку року. Також прийнято 344 заяви на оформлення багатофункціональної електронної «Картки криворіжця».

Ми працюємо для мешканців міста і завжди готові допомагати людям!

Департамент соціальної політики
виконкому міської ради

 

 

11 жовтня 2024

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради