Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

КЕП у Центрі «Віза» («Центр Дії») – зручності для Вас!

Створено: 2021-10-11 09:48:31Оновлено: 2021-10-11 10:21:26

     У наших попередніх публікаціях ми вже розповідали про переваги щодо використання електронного підпису. З кожним днем сфера застосування КЕП розширюється — окрім бізнесу, який активно використовує КЕП для звітності та електронного документообігу, КЕП стає незамінним і для звичайних громадян. 

     Щоб скористатися цифровими сервісами треба мати електронний підпис. Розповідаємо, як зручно та швидко отримати персональний е-підпис у Центрі «Віза» («Центр Дії»).

      Для цього необхідно звернутись до нас у обраний час за попереднім записом з оригіналами документів, що засвідчують особу та підтверджують її ідентифікаційні дані, підготовленим пакетом документів та захищеним носієм особистого ключа (ЗНОК).  

     «Візі» ця послуга надається з травня місяця і з кожним днем вона набирає обертів.           

     Замовниками даної послуги є і наші колеги -  державні реєстратори, бо використання КЕП - це одна із головних складових їх роботи.

     Щоб уникнути проблем з використання, зберігання та отримання КЕП, Вам допоможе безкоштовний освітній серіал на платформі Дія. Цифрова освіта за посиланням: https://osvita.diia.gov.ua/courses/digital-signature.  

 

! Важливо. В умовах дії карантинних обмежень прийом замовників послуг у Центрі здійснюється виключно за попереднім записом до електронної черги. Обирайте зручні для Вас варіанти, скориставшись:

 вебпорталом Центру «Віза»;

 

 

мобільним додатком «Попередня реєстрація в електронній черзі Центру, який можна завантажити в  Googl Play Market або за допомогою сервісу швидкого переходу (QR-коду);

 

 

 

чат-ботом для е-реєстрації у месенджерах Viber та Telegram.

 

 


Отримуйте всі переваги «Цифрового світу» без черг та зайвої втрати часу і паперу, а ми Вам в цьому допоможемо!

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail:
[email protected],

https://viza.kr.gov

 

11 жовтня 2021

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради