Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

НЕОБХІДНО ЗАРЕЄСТРУВАТИ ДИТИНУ В ЕЛЕКТР0ННОМУ РЕЄСТРІ «ЕЛЕКТРОННА РЕЄСТРАЦІЯ В ЗАКЛАДИ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ» Центр «Віза» («Центр Дії») ДОПОМОЖЕ

Створено: 2024-07-11 16:06:27Оновлено: 2024-07-11 16:09:06

Вступ малюка в дитячий сад - це хвилюючий період. Але для того, щоб дитина отримала місце в групі, важливо вчасно записати її в чергу.

Зважаючи на нестачу місць у дитсадках, в електронну чергу можна ставати одразу після народження дитини. Чим раніше ви станете у чергу, тим більшими будуть шанси отримати місце у вибраному дитсадку. Проте перед цим радимо переконатися, що не змінюватимете своє місце проживання. 

В Центрі адміністративних послуг «Віза» («Центр Дії») виконкому Криворізької міської ради та його територіальних підрозділах, є можливість замовити та отримати чимало адміністративних, інших публічних послуг. Серед широкого переліку послуг, затребуваними є послуги «одним пакетом» за життєвими ситуаціями,  зокрема,  пакетна послуга «Народження дитини», яка допомагає значно скоротити витрати часу молодих батьків щодо оформлення перших документів новонароджених малюків.

Криворізька пакетна послуга «Народження дитини» містить більше складових, аніж  сучасна на сьогодні державна послуга єМалятко (за 1 заявою 11 послуг), адже, в її складі запропоновано 15 послуг.

Однією з яких і є реєстрація дитини в електронному реєстрі «Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти».

Тож, щоб отримати публічну послугу, необхідно подати через адміністратора Центру «Віза»:

- заяву одного з батьків або осіб, які їх замінюють;

- свідоцтво про народження дитини (копія з пред'явленням оригіналу);

- паспорт одного з батьків (копія з пред'явленням оригіналу).

Для надання пільги щодо першочергової реєстрації дитини необхідно додатково надати:

- військовий квиток для військовослужбовців або працівників військової прокуратури;

- посвідчення особи (дитини), яка постраждала внаслідок Чорнобильської катастрофи.

Публічна послуга є безоплатною.

Строк надання послуги – до 3 календарних днівУ разі залишення заяви без руху, строк може бути продовжений на час, достатній для отримання документів, які необхідні для надання публічної послуги (за узгодженням з заявником)

У разі зупинення розгляду заяви, перебіг строку продовжується з моменту, що передував такому зупиненню.

Результат надання  послуги - реєстрація дитини в електронному реєстрі «Електронна реєстрація в дошкільні навчальні заклади».

Також, дану послугу можна отримати самостійно через інтернет.

Щоб приступити до реєстрації Вам потрібно підготувати та визначитись з наступною інформацією:

  • e-mail, тобто Ваша електронна пошта, на яку буде приходити інформація про реєстрацію;
  • свідоцтво про народженнядитини, а також ОБОВ’ЯЗКОВО електронна версія цього документу, без завантаження та приєднання його до Вашої заявки Ви не закінчите реєстрацію;
  • український паспортодного з батьків;
  • у ДЕЯКИЙ ВИПАДКАХ, коли дитина має певні пільги, то потрібно загрузити до заявки електронну копію документа, що засвідчує право дитини на пільги.

Реєстрація відбувається на сайті: https://reg.isuo.org (Назва - Електронна реєстрація в дошкільні навчальні заклади).

Нагадуємо, що Центр «Віза» («Центр Дії») та його територіальні підрозділи здійснюють прийом документів та видачу готових результатів послуг за попереднім записом до електронної черги.

         Зареєструватись в електронній черзі можна скориставшись сторінкою «Електронна черга» - «Попередня реєстрація» вебпорталу Центру або мобільним застосунком «Попередня реєстрація в електронній черзі Центру «Віза», безкоштовно завантаживши його в GooglePlay за посиланням https://cutt.ly/ey7BNo5або за допомогою QR-кодів:

Воїни та члени їх сімей в усіх офісах ЦНАПу “Віза» («Центр Дії») обслуговуються першочергово і  без попередньої реєстрації.

 

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
e-mail: 
[email protected]

http://viza.kr.gov.ua

11 липня 2024

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради