Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

ОНЛАЙН-ПРИЙМАЛЬНІ ПРОДОВЖУЮТЬ СВОЮ РОБОТУ

Створено: 2021-10-01 10:38:25Оновлено: 2021-10-01 10:43:20

27.09.2021-30.09.2021 онлайн-консультації у Контакт-центрі 1520 провели: заступники голів Саксаганської та Металургійної районних в місті рад СЕРГІЙ КРІПАК та НАТАЛІЯ КАСИМОВА, а також директор департаменту  адміністративних послуг виконкому Криворізької міської ради ЛЮДМИЛА ЗЕЛЕНСЬКА та начальник управління транспорту та телекомунікацій виконкому Криворізької міської ради СЕРГІЙ СИРОТЮК.

Активними на дзвінки були онлайн-прийоми заступників голів Саксаганської та Металургійної районних у місті рад. 

Під час спілкування з мешканцями заступник голови Саксаганської районної у місті ради з питань діяльності виконавчих органів ради СЕРГІЙ КРІПАК відповів на запитання щодо: 

- асфальтування прибудинкової території за адресою вул.Покровська,42;

- ремонту приміщення колишнього бомбосховища по  вул. Паркова,13;

- устаткування  пішохідного переходу по вул. Генерала Радієвського, біля магазину АТБ;

- ремонту ліфта  в будинку №15 по вул. Генерала Радієвського.

 

 

Отримала різноманітні питання  від мешканців  Металургійного району заступник голови Металургійної районної у місті ради з питань діяльності виконавчих органів ради  НАТАЛІЯ КАСИМОВА, а саме:

 

-  щодо бездіяльності поліції, яка не приймала ніяких дій  на неодноразові визови мешканки  по вул. Степана Тільги,   у зв’язку з антигромадською поведінкою сусідів;

-    щодо проведення омолодження дерев по вул.Нахімова,1 та інші.

 

Насиченими були й онлайн-консультації СЕРГІЯ СИРОТЮКА, начальника управління транспорту та телекомунікацій та директора департаменту  адміністративних послуг виконкому Криворізької міської ради ЛЮДМИЛИ ЗЕЛЕНСЬКОЇ.

 Зокрема, Сергій Сиротюк, відповів на наступні запитання.

  • Щодо роботи громадського транспорту у зв'язку з введенням на території області «помаранчевої зони».

 

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 №1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», зі змінами, на усій території України встановлено карантин та введено певні обмеження, у тому числі і на пасажирському транспорті.

На сьогоднішній день на всій території держави дозволено здійснення регу-лярних та нерегулярних перевезень пасажирів автомобільним транспортом, зокрема перевезень пасажирів на міських автобусних маршрутах у режимі маршрутного таксі, в електричному (трамвай, тролейбус), залізничному транспорті, у міському, приміському, міжміському, внутрішньообласному та міжобласному сполученні, в кількості більшій, ніж кількість місць для сидіння, що передбачена технічною характеристикою транспортного засобу, визначена в реєстраційних документах на такий транспортний засіб.

Перевезення пасажирів здійснюється виключно в засобах індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок, що закривають ніс та рот, у тому числі виготовлених самостійно.

 

  • Щодо «закриття» міського автобусного маршруту загального користування №306.

Перевезення громадським транспортом загального користування у місті організовані та виконуються відповідно до рішення виконкому Криворізької міської ради від 28.08.2020 №426 «Про внесення змін до рішення виконкому міської ради від 09.01.2019 №17 «Про затвердження міської маршрутної мережі пасажирського транспорту», зі змінами.

На теперішній час, для забезпечення мешканців мікрорайону Східний громадським транспортом у напрямку залізничного вокзалу Кривий Ріг - Головний, вищезазначеною міською маршрутною мережею передбачено роботу міського автобусного маршруту загального користування №306 «мкр-н Східний-3 – ст. Кривий Ріг-Головний».

Інформація, яка розповсюджується у мережі Інтернет щодо вилучення міського автобусного маршруту №306 з міської маршрутної мережі пасажирського транспорту не відповідає дійсності.

З вищезазначеним рішенням, іншими рішеннями міської ради та її виконавчого комітету можна ознайомитися на офіційному сайті Криворізької міської ради та її виконавчого комітету за посиланням http://kr.gov.ua.

            Під час онлайн-консультацій директора департаменту  адміністративних послуг виконкому Криворізької міської ради ЛЮДМИЛУ ЗЕЛЕНСЬКУ запитували про таке:

  • Як і де юридичним особам подати відомості про кінцевих бенефіціарних власників? 

 

До 10.10.2021 року юридичні особи мають подати відомості про структуру власності та актуалізувати інформацію про кінцевих бенефіціарних власників в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.

При зверненні необхідно надати наступний пакет документів:

-   заяву щодо державної реєстрації юридичної особи (крім громадських формувань та органів влади) - форма 2 (адміністратори або державні реєстратори заповнять заяву, а Ви лише перевірите правильність даних);

-  структуру власності за формою та змістом відповідно до Наказу Міністерства фінансів України від 19.03.2021 №163 «Про затвердження Положення про форму та зміст структури власності»;

-  витяг, виписку чи інший документ з торговельного, банківського, судового реєстру тощо, що підтверджує реєстрацію юридичної особи - нерезидента в країні її місцезнаходження, - у разі коли засновником юридичної особи є юридична особа - нерезидент;

-  нотаріально засвідчену копію документа, що посвідчує особу, яка є кінцевим бенефіціарним власником юридичної особи, - для фізичної особи - нерезидента та, якщо такий документ оформлений без застосування засобів Єдиного державного демографічного реєстру, - для фізичної особи - резидента.

УВАГА! На цьому тижні до Центру «Віза» активно звертаються заявники для подання відомостей про кінцевих бенефіціарних власників, оскільки 10.10.2021 року спливає термін подання таких відомостей. Тож не дивно, що електронна черга на прийом до Центру «Віза» повністю завантажена такими заявками.

 

Шановні замовники послуг, на офіційному сайті Криворізької міської ради та її виконавчого комітету та на вебпорталі Центру «Віза» з 10.07.2021 року ми постійно публікували роз’яснення про кінцеві строки подання відповідних документів.

 

Тож, у ситуації, що склалась, рекомендуємо звертатися не лише до Центру «Віза», управління з питань реєстрації виконкому Криворізької міської ради, Криворізької районної державної адміністрації (м. Кривий Ріг, вул. Кобилянського, 152), а й до будь-якого іншого суб’єкта державної реєстрації та будь-якого нотаріуса у межах Дніпропетровської області. Ознайомитись з переліком державних та приватних нотаріусів у м.Кривий Ріг можна на вебпорталі Центру «Віза» за посиланням https://cutt.ly/CEOybCa.

Також, звертаємо увагу, що документи для підтвердження відомостей про кінцевого бенефіціарного власника юридичної особи можна надсилати поштою рекомендованим листом з описом вкладення.

Нагадуємо, що неподання або несвоєчасне подання інформації про кінцевого бенефіціарного власника юридичної особи або про його відсутність чи документів для підтвердження відомостей про кінцевого бенефіціарного власника юридичної особи, призведе до накладення штрафу від однієї тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян на керівника юридичної особи або особу, уповноважену діяти від імені юридичної особи.

  • Чи приймають представники підприємств-надавачів комунальних послуг у Центрі «Віза»?

На виконання Протоколу позачергового засідання Криворізької міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при виконкомі міської ради від 21.05.2021 №9 (зі змінами) до 31.12.2021 року запроваджено посилені протиепідемічні заходи у виконкомі міської ради. У зв’язку із цим у Головному офісі Центру «Віза» (пл. Молодіжна, 1) контактний прийом повноважними представниками підприємств-надавачів послуг тепло-, газо- та водопостачання, а також                             ПАТ «Укртелеком» та ТОВ «Екоспецтранс» тимчасово призупинено. Якщо Вам необхідна консультація представників цих підприємств, звертайтесь до них за телефонами:

Підприємство-надавач послуг

Контактний телефон

КП теплових мереж «Криворіжтепломережа»

0-800-605-187

АТ «Криворізька теплоцентраль»

067-566-96-86

АТ «Оператор газорозподільної системи

 «Криворіжгаз»

067-629-21-04

КП «Кривбасводоканал»

067-659-15-75

066-499-15-75

Дільниця мереж доступу №343/9 м.Кривий Ріг «Дніпропетровської філії публічного акціонерного товариства Укртелеком»

(0564) 92-26-26

ТОВ «Екоспецтранс»

 

067-151-28-64

 

 

На всі питання фахівцями були надані вичерпні професійні консультації.

 

 

 

 

 

01 жовтня 2021

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради