Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Про відстеження результативності регуляторного акта

Створено: 2020-10-01 09:56:19Оновлено: 2020-10-01 09:56:56

Про відстеження результативності регуляторного акта – проєкту рішення виконкому міської ради «Про проведення конкурсу з відбору суб’єкта господарювання для впровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду (АСООП) на міських автобусних маршрутах загального користування, які обслуговуються перевізниками приватної форми власності»

 

Відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» з 01.10.2020 у місячний термін відповідальними за проведення заходів з базового відстеження результативності регуляторного акта – проєкту рішення виконкому міської ради «Про проведення конкурсу з відбору суб’єкта господарювання для впровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду (АСООП) на міських автобусних маршрутах загального користування, які обслуговуються перевізниками приватної форми власності» (управлінням транспорту та телекомунікацій виконкому Криворізької міської ради) здійснюються заходи з базового відстеження його результативності за показниками:

-          кількість:

  • мешканців міста, які скористалися електронним квитком на міських автобусних маршрутах загального користування;
  • транспортних засобів перевізників приватної форми власності, які обладнані АСООП;
  • суб'єктів господарювання та/або фізичних осіб, на яких поширюватиметься дія акта;

-          розмір:

  •  надходжень до державного та місцевих бюджетів і державних цільових фондів, пов'язаних з дією акта;
  • коштів, що витрачаються суб’єктами господарювання,  пов’язаних з проходженням етапів регулювання;

-          рівень поінформованості суб’єктів господарювання, пов’язаних з регулюванням;

-          час впровадження АСООП після укладання договору з переможцем конкурсу.

          Цілі прийняття проєкта: запровадження  на  міських  автобусних  маршрутах  загального  користування,  які  обслуговуються перевізниками  приватної  форми  власності автоматизованої системи обліку оплати проїзду (АСООП)   

             Вищезазначений проєкт рішення оприлюднено в міській газеті «Червоний гірник» 01.10.2020 та розміщено на офіційному веб-сайті Криворізької міської ради та її виконавчого комітету в мережі Інтернет www. kr.gov.ua у підрозділі «Обговорення проєктів регуляторних актів» підрозділу «Регуляторна політика» розділу «Інформаційна база».

Зауваження та пропозиції в письмовій формі приймаються з 01.10.2020 в місячний термін:

- - управлінням транспорту та телекомунікацій виконкому Криворізької міської ради (поштова адреса: 50101, м. Кривий Ріг, пл. Молодіжна,1, каб.364, тел. (0564) 92-02-75, електронна адреса: [email protected]);

-  управлінням розвитку підприємництва виконкому Криворізької міської ради (поштова адреса: 50101, м. Кривий Ріг, пл. Молодіжна,1, каб.510, тел. (0564) 93-08-71, електронна адреса: [email protected]).

Додатково  буде проведено громадські слухання по обговоренню проєкту рішення міської ради «Про проведення конкурсу з відбору суб’єкта господарювання для впровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду (АСООП) на міських автобусних маршрутах загального користування, які обслуговуються перевізниками приватної форми власності» та аналізу його регуляторного впливу, оцінки стану суспільних відносин, на врегулювання яких спрямована дія акта. 

Дата, місце та час його проведення: 30.10.2020, о 15.00 у режимі відеоконференції з використанням сервісу Zoom (приєднатися до відео конференції можна за посиланням https://cutt.ly/ufVvkj8).

Тема громадських слухань: обговорення проєкту рішення виконкому міської ради «Про проведення конкурсу з відбору суб’єкта господарювання для впровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду (АСООП) на міських автобусних маршрутах загального користування, які обслуговуються перевізниками приватної форми власності» та аналізу його регуляторного впливу; оцінка стану суспільних відносин, на врегулювання яких спрямована дія акта. 

Тема громадських слухань: обговорення проєкту рішення виконкому міської ради «Про проведення конкурсу з відбору суб’єкта господарювання для впровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду (АСООП) на міських автобусних маршрутах загального користування, які обслуговуються перевізниками приватної форми власності» та аналізу його регуляторного впливу; оцінка стану суспільних відносин, на врегулювання яких спрямована дія акта. 

Відповідальні особи за проведення обговорення та їх контактні телефони:

- управління транспорту та телекомунікацій виконкому Криворізької міської ради (начальник – Сиротюк Сергій Васильович) адреса: 50101, м. Кривий Ріг, пл. Молодіжна,1, каб.364, тел. (0564) 92-02-75,

- управління розвитку підприємництва виконкому Криворізької міської ради (начальник – Рижкова Ірина Олексіївна), адреса: 50101, м. Кривий Ріг, пл. Молодіжна, 1, каб. 510, тел. (056) 493-08-71.

Інформація про те, де можна ознайомитися з матеріалами громадських слухань: з 01.10.2020 на офіційному вебсайті Криворізької міської ради та її виконавчого комітету https://kr.gov.ua/  (підрозділ «Регуляторна політика» розділу «Інформаційна база» Þ «Обговорення проєктів регуляторних актів») та Криворізькій міській газеті «Червоний гірник» від 01.10.2020.

Участь у громадських слуханнях можуть узяти дієздатні члени територіальної громади віком від 18 років, суб’єкти господарювання, об’єднання  (громадські, суб’єктів господарювання), наукові установи та консультативно-дорадчий орган у здійсненні державної регуляторної політики.

Інформацію щодо результатів громадських слухань з обговорення вищезазначеного регуляторного акта буде оприлюднено на офіційному вебсайті Криворізької міської ради та її виконавчого комітету, у міській газеті «Червоний гірник».

Додаткову інформацію можна отримати в управлінні розвитку підприємництва виконкому Криворізької міської ради (пл. Молодіжна, 1, м. Кривий Ріг, 50101, каб. 512, 513, тел. 92-25-89).

З графіком здійснення заходів з відстеження результативності регуляторних актів; реєстром діючих регуляторних актів Криворізької міської ради та її виконкому; заходами щодо реалізації в місті державної регуляторної політики у 2020 році можна ознайомитися на офіційній сторінці Криворізької міської ради та її виконавчого комітету  в мережі Інтернет у підрозділі «Регуляторна політика» розділу «Законодавство» http://kr.gov.ua; з  переліком чинних регуляторних актів із зазначенням дати набрання чинності, строку проведення базового, повторного та періодичного відстеження їх результативності та інформації про їх оприлюднення;  планом  діяльності міської ради та її виконавчого комітету з підготовки проектів регуляторних актів, які містять види і назви проектів, цілі їх прийняття, строки підготовки проектів, найменування органів і підрозділів, відповідальних за розроблення проектів регуляторних актів, дату їх внесення на розгляд регуляторного органу та посилання на місце оприлюднення на Єдиному державному вебпорталі відкритих даних https://data.gov.ua».

01 жовтня 2020

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради