Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

У Кривому Розі на повну потужність запрацювали 3 комп’ютерні томографи

Створено: 2014-10-01 10:22:43Оновлено: 2014-10-01 10:37:31

За три  останні роки  у закладах  охорони здоров’я Кривого Рогу  зроблено стільки,  скільки   не виконувалося  30 років.  Це стало можливим завдяки комплексному підходу міської влади  у вирішенні нагальних питань галузі медицини. Передусім,   йдеться про   покращення якості   медичного обслуговування та доступність послуг  для кожного  мешканця Кривого Рогу. 

2014 рік  став визначальним у  забезпеченні  закладів сучасними апаратами комп’ютерної томографії. У вересні на повну потужність  запрацювали комп’ютерні   шістнадцятизрізові томографи  виробництва фірми  «Тошиба»   у міській клінічній лікарні №2 і №8 та  онкодиспансері, завершується тестова перевірка апарату в тубдиспансері. Як працює високоточна медична  техніка та діяльність  медичного персоналу проконтролював  перший заступник міського голови Андрій Гальченко. 30 вересня  під час робочої поїздки він поспілкувався із фахівцями  «тисячеліжкової» лікарні та онкологічного диспансеру. «Сьогодні я поспілкувався із  лікарями і мені приємно,  що відтепер  наші жителі можуть    пройти    комп’ютерну томографію не  в одній лікарні. Сьогодні ми на 100%  вирішили проблему із комп’ютерними томографами. Свого часу Олександр Вілкул, як голова Дніпропетровської облдержадміністрації,  зробив все для того, щоб Кривий Ріг отримав  таке необхідне обладнання. Відтепер  наші лікарі зможуть   ефективно   діагностувати  хворобу,  вчасно розпочати її   лікування і в подальшому контролювати  процес видужування».

На разі,  у другій клінінічній лікарні  повністю готовий до роботи   магнітно-резонансний томограф  виробництва фірми «Філіпс».  У планах, він має запрацювати до кінця поточного року.

Відділ преси та інформації апарату міської ради і виконкому
(056)440-04-32,
mediakrivbass@ukr.net             

 

                                       


 


01 жовтня 2014

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради