Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

У відділенні політравми «тисячки» курс реабілітації проходять бійці 40-го батальйону та 17 танкової бригади. У ході робочого візиту перший заступник міського голови А.Гальченко зустрівся та поспілкувався із пораненими

Створено: 2014-10-01 10:15:12Оновлено: 2014-10-01 10:21:05

Зараз  у відділенні політравми «тисячки»  курс реабілітації проходять бійці 40-го батальйону та 17 танкової бригади.  У ході робочого візиту перший заступник міського голови Андрій Гальченко, який також очолює міський штаб  допомоги криворізьким військовослужбовцям, які виконують військовий обов’язок,   зустрівся та поспілкувався із  пораненими.

«Хлопці забезпечені  всім необхідним – вони під професійним медичним доглядом,  є всі медичні препарати,  продукти харчування, - підкреслив Андрій Гальченко, - у нас діє міська комплексна програма підтримки  учасників  АТО та їхніх родин,  що передбачає  і  медичне обслуговування солдат. Кошти на це виділяються із міського бюджету.  Разом з тим, я вдячний всім небайдужим, свідомим криворіжцям, які  надають посильну допомогу  нашим військовим на передовій,  а також  тут, в мирний час підтримують бійців. Разом з вами ми робимо   добру справу – підтримуємо їх дух та додаємо сил. А це для них – найголовніше!»

Зусиллями представників міського штабу у Кривому Розі налагоджена  системна,  комплексна робота   з надання допомоги  криворізьким військовим, які перебувають у зоні військових  дій на Сході країни. Систематично  до місця дислокації  частин, в яких служать криворізькі бійці, доправляються гуманітарні каравани з найнеобхіднішими речами. А це і предмети захисту,  берці,  бронежилети, каремати, предмети особистої гігієни,   інструменти,   машини, тощо.

Відділ преси та інформації апарату міської ради і виконкому
(056)440-04-32,
mediakrivbass@ukr.net             


 

 

01 жовтня 2014

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради