Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Вклеїти фотокартку до паспорта громадянина України при досягненні 25- та 45-ти річного віку під час карантину можна за місцем звернення

Створено: 2021-01-11 16:17:25Оновлено: 2021-01-11 16:22:16

Центр «Віза» роз’яснює, що у період дії карантину документи для вклеювання фотокартки до паспорта громадянина України при досягненні 25- та 45-ти річного віку можливо подати незалежно від  місця реєстрації особи. Особа  має право звернутися до територіального підрозділу Державної міграційної служби України або Центру надання адміністративних послуг за місцем звернення.

Для отримання послуги необхідно надати :

Послуга надається безкоштовно, протягом 5-ти робочих днів.

Уклеювання фотокартки до паспорта громадянина України здійснюється після досягнення особою 25- чи 45-річного віку, не пізніше ніж як через 30 календарних днів після досягнення відповідного віку. Якщо особа протягом зазначеного часу не звернулась для отримання цієї адміністративної послуги, то паспорт такої особи вважається недійсним та підлягає обміну на паспорт громадянина України у вигляді  ID-картки. 

Звертаємо увагу, що відповідно до Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)»  у період карантину перебіг строків звернення за отриманням адміністративних та інших послуг зупиняється з дня оголошення карантину. Від дня припинення карантину перебіг цих строків продовжується з урахуванням часу, що минув до його зупинення. 

Тобто, у зв’язку з несвоєчасним вклеюванням фотокартки до паспорта громадянина України при досягненні 25-, 45-річного віку у період карантину  жодні адміністративні заходи впливу не застосовуються.

 

 

МИ ПРАЦЮЄМО ДЛЯ ВАС! 

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail: 
[email protected],

                                                                                              http://viza.kr.gov.ua/

11 січня 2021

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради