Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Вересень на порозі – звітуємо про результати своєї роботи в Центрі адміністративних послуг «Віза» («Центр Дії») виконкому Криворізької міської ради за серпень 2023 року

Створено: 2023-09-01 11:57:23Оновлено: 2023-09-01 11:58:49

Якби складно нам не було, але, попри всі негаразди, життя триває. Отож, продовжуємо свою працю на благо нашого міста та його мешканців.

Вже звичним стало те, що спеціаліст соціального захисту щодня з понеділка по п’ятницю надає консультативну допомогу із соціальних питань у Центрі «Віза» («Центр Дії»), що на площі Молодіжній, 1 (робоче місце №39).

Отож, за результатами останнього літнього місяця:

-  прийнято 25 заяв на оформлення «Картки криворіжця»;

-  надано понад 300 консультацій і відповідей громадянам, які безпосередньо звернулись до Центрі «Віза» («Центр Дії») з різних питань, що належать до соціальної сфери, зокрема, це «пенсійні» питання; питання виплати матеріальної допомоги та компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі; отримання продуктового набору; програми «Прихисток» тощо.

Така, на перший погляд, непомітна повсякденна робота – це забезпечення доступності, якості надання та отримання позитивного результату для кожного відвідувача, якому ми завжди раді прийти на допомогу.

Департамент соціальної політики

01 вересня 2023

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради