Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

До кінця року у Кривому Розі буде відремонтовано 10 мостів

Створено: 2016-09-01 15:13:41Оновлено: 2016-09-01 15:22:59

(карта)

Серед   найбільших проектів з ремонту мостів на цей рік - повна реконструкція історичного підвісного мосту через річку Саксагань в районі Рятувальної станції у парку Ф. Мершавцева (Центрально-Міський район) та мосту № 50 в районі Автовокзалу (Довгинцівський район).

В ході виїзної наради з ремонту мостів та шляхопроводів заступник мера з ЖКГ Олександр Катриченко зазначив: «Триває благоустрій Кривого Рогу. Невід'ємною як інфраструктурною, так і естетичною частиною нашого міста є мости. За завданням мера Юрія Вілкула за останні п'ять років вже відремонтовано 20 мостів та шляхопроводів».

Протягом 2016 року по місту виконано ремонт 4-х мостів та 1-го шляхопроводу, в тому числі в Центрально-Міському районі вже проведено ремонт трьох мостів – так званого «весільного» біля Човникової станції, другий - через р. Інгулець та міст по вулиці П. Калнишевського (кол.Харитонова).

 Катриченко підкреслив: «Ці проекти – спільні. Вони виконуються як за рахунок місцевого бюджету, так і програм соцпартнерства з промисловими підприємствами міста. Що дуже важливо – обов'язковою умовою під час  ремонтів мостів є облаштування пандусів. Вони змонтовані так, щоб ними зручно було користуватися і людям з обмеженими можливостями, і велосипедистам. При цьому, пандуси побудовані так, щоб не заважати й не обмежувати рух пішоходів».


 

01 вересня 2016

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради