Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Про відстеження результативності дії регуляторного акту

Створено: 2019-08-01 14:12:23Оновлено: 2019-08-01 14:13:40

Відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» в місячний термін з 02.08.2019  здійснюються заходи з періодичного відстеження результативності регуляторного акта – рішення Криворізької міської ради від 24.06.2009 №3283 «Про затвердження Положення про організацію робіт зі створення та технічного обслуговування телекомунікаційних мереж у м. Кривому Розі».

Відповідальним за підготовку вказаного рішення – є відділ транспорту і зв’язку виконкому Криворізької міської ради.

До показників результативності належать кількість: - суб’єктів господарювання, яким забезпечено рівні можливості будівництва, експлуатації телекомунікаційних мереж для організації надання визначених послуг та укладених договорів з власниками майна щодо їх розташування; задоволення потреб населення та чисельність звернень громадян з питань отримання вищевказаних послуг.

Цілями його ухвалення є: визначення механізму погодження операторами телекомунікаційних мереж з власниками майна будь-якої форми власності щодо розташування та технічного обслуговування телекомунікаційних мереж на дахах, технічних поверхах та будинкових комунікацій жилих будинків, укладення відповідних договорів оренди на їх використання.

З текстом рішення можна ознайомитися: на офіційній веб-сторінці виконкому міської ради в мережі Інтернет http://kr.gov.ua/(«Законодавство       «Регуляторна політика»  Þ   «Реєстр діючих регуляторних актів Криворізької міської ради та її виконкому» або «Збірник регуляторних актів Криворізької міської ради та її виконкому») та Криворізькій міській газеті «Червоний гірник» від 02.07.2009.

            Зауваження та пропозиції у період проведення заходів з відстеження дії регуляторного акта приймаються в письмовій формі з 02.08.2019 в місячний термін:

            - відділом транспорту і зв’язку виконкому Криворізької міської ради (50101,           м. Кривий Ріг, пл. Молодіжна, 1, , каб. 365, тел..74-70-49, електронна адреса:[email protected];

- управлінням розвитку підприємництва виконкому Криворізької міської ради (поштова адреса: 50101, м. Кривий Ріг, пл. Молодіжна,1, каб.510, тел.74-39-72, електронна адреса: [email protected]).

Додаткову інформацію із зазначених питань можна отримати в управлінні розвитку підприємництва виконкому міської ради (50101, м.Кривий Ріг, пл.Молодіжна, 1, каб. 513, тел. 74-70-63).

З графіком здійснення заходів з відстеження результативності регуляторних актів на 2019 рік; реєстром діючих регуляторних актів Криворізької міської ради та її виконкому; заходами щодо реалізації в місті державної регуляторної політики у 2019 році можна ознайомитися на офіційній сторінці Криворізької міської ради та її виконавчого комітету  в мережі Інтернет у підрозділі «Регуляторна політика» розділу «Законодавство» http://kr.gov.ua; з  переліком чинних регуляторних актів із зазначенням дати набрання чинності, строку проведення базового, повторного та періодичного відстеження їх результативності та інформації про місце їх оприлюднення;  планом  діяльності міської ради та її виконавчого комітету з підготовки проектів регуляторних актів, які містять види і назви проектів, цілі їх прийняття, строки підготовки проектів, найменування органів і підрозділів, відповідальних за розроблення проектів регуляторних актів, дату їх внесення на розгляд регуляторного органу та посилання на місце оприлюднення на Єдиному державному веб-порталі відкритих даних https://data.gov.ua».

01 серпня 2019

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради