Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Відбулися публічні слухання

Створено: 2013-08-01 16:32:09Оновлено:

Відповідно до розпорядження міського голови від 21.06.2013 №156-р у єдиному дозвільному центрі м. Кривого Рогу (пл. Радянська, 1) 26.07.2013 о 16.00 відбулися публічні слухання з питання перевірки цілей, задекларованих при прийнятті діючого регуляторного акту – рішення виконкому міської ради від 09.01.2013 №25 «Про проведення конкурсу з організації та управління рухом міського пасажирського транспорту загального користування в м. Кривому Розі» під час здійснення заходів з базового відстеження результативності їх дії.

У слуханнях брали участь: депутати міської та районних у місті рад, члени міської галузевої ради підприємців з питань діяльності у сфері транспорту і зв'язку, мешканці міста, суб’єкти господарювання, керівники структурних підрозділів виконкому міської та районних у місті рад та представники засобів масової інформації.

Під час слухань присутніх було проінформовано про результати проведеного відділом транспорту і зв’язку виконкому міськради базового відстеження результативності дії рішення виконкому міської ради від 09.01.2013 №25 «Про проведення конкурсу з організації та управління рухом міського пасажирського транспорту загального користування в м. Кривому Розі», а саме що прийняття цього регуляторного акта дало можливість організатору провести конкурс та визначати на конкурсних засадах суб’єкта господарювання для виконання функцій з організації та управління рухом пасажирського транспорту та підготовки інформації про роботу перевізників, здатного забезпечувати підготовку інформації про роботу перевізників з використанням GPS-систем, що в свою чергу забезпечить здійснення постійного контролю виконкомом міської ради, як організатором та суб’єктами господарювання-перевізниками за роботою водіїв на міських маршрутах загального користування в м. Кривому Розі.

За результатами проведення публічних слухань присутніми було вирішено, що аналіз даних необхідний для проведення базового відстеження результативності дії рішення виконкому міської ради від 09.01.2013 №25 «Про проведення конкурсу з організації та управління рухом міського пасажирського транспорту загального користування в м. Кривому Розі» у певній мірі підтверджує досягнення цілей, визначених при його прийнятті та є доцільним для організації пасажирських перевезень у місті.

Відділ транспорту і зв'язку виконкому міської ради

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради