Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Засідання міського штабу з підготовки до експлуатації житла та об’єктів соцкультпобуту під час осінньо-зимового періоду 2010-2011 рр.

Створено: 2010-07-01 13:38:13Оновлено:

Відповідно до ухвалених графіків, на початок липня підприємства - постачальники житлово-комунальних послуг мають вже перетнути 50-відсоткову межу підготовки до наступного опалювального сезону.

Цьому питанню головним чином було присвячене чергове засідання міського штабу з підготовки до експлуатації житла та об’єктів соцкультпобуту під час осінньо-зимового періоду 2010-2011 рр., яке проводив заступник міського голови Григорій Вербицький. Як зазначалось, переважна більшість підприємств вже максимально наблизилася до визначеного рівня, а дехто йде навіть з випередженням графіків. Натомість відсутність необхідних для ремонту коштів, гострий брак яких відчувається через неплатежі мешканців, не дозволяє комунальникам сповна розвернутись і виконати весь фронт запланованих робіт. Доходить навіть до того, що через заборгованість за використані для надання послуг енергоносії припиняється або обмежується енергопостачання будівлі управлінь підприємств комунальної теплоенергетики, а газівники погрожують припинити газопостачання котелень.

 (Газета «Червоний гірник» № 98-99 від 1.07.2010)


© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради