Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Шановні криворіжці!

Створено: 2023-06-01 07:32:31Оновлено: 2023-06-01 07:39:35

01 червня відзначається міжнародне свято – День захисту дітей. Особливо важливим воно є під час війни, коли багато дітей стали сиротами, позбулися домівки або змушені були поїхати з рідних міст і країни.

Зазвичай у цей день у кожному куточку України готувалися розважальні заходи для дітей. У школярів починаються літні канікули й вони разом з батьками відвідували виставки, кафе та атракціони. На жаль, другий рік поспіль свято проходить в умовах війни й офіційних заходів в Україні не планується. Але без розваг діти не залишаться. 01 червня для малечі міста з дотриманням усіх заходів безпеки будуть організовані святкові концерти, розважальні програми, виставки та майстер-класи.

У ці нелегкі часи місто піклується про життя та безпеку маленьких криворіжців, дітей, постраждалих від воєнних дій, які знайшли прихисток у Кривому Розі, які залишилися без піклування батьків. Усі маленькі українці – наші, рідні. Кривий Ріг як завжди на сторожі захисту їх прав та інтересів – на це спрямовані цільові програми, що фінансуються коштом міського бюджету та завдяки яким грошова допомога надається новоствореним прийомним сім’ям, будинкам сімейного типу, дітям-сиротам, дітям під опікою і дітям з інвалідністю. Отримують виплати на кожну дитину багатодітні родини та сім’ї, діти в яких мають статус постраждалих внаслідок воєнних дій і збройних конфліктів.

Упевнені – разом ми зробимо все від нас залежне, щоб захистити дітей, створимо для них щасливий світ, у якому ніколи не буде жорстокості, сліз і страждань. Зігріймо їх теплом свого серця та батьківською ласкою! Нехай не тільки в цей святковий день, але й у будь-який інший кожна дитина буде оточена любов’ю та турботою.

Віримо, що незабаром кожна дитина разом з усією Україною святкуватиме Перемогу!

 

 

Секретар міської ради –

в.о. міського голови                                                                     Юрій ВІЛКУЛ

 

 

01 червня 2023

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради