Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

У Центрі надання адміністративних послуг «Муніци­пальний центр послуг м. Кривого Рогу» відбувся навчальний тренінг за темою «Основи інформаційної безпеки для користувачів»

Створено: 2014-04-01 15:21:59Оновлено: 2014-04-01 15:27:48

Відділ дозвільно-погоджувальних процедур виконкому міської ради інформує

27 березня 2014 року, у рамках реалізації демонстраційного проекту у сфері місцевого економічного розвитку «Створення нових можливостей і зруч­ностей у наданні послуг у Центрі надання адміністративних послуг «Муніци­пальний центр послуг м. Кривого Рогу», у Центрі відбувся навчальний тренінг за темою «Основи інформаційної безпеки для користувачів».

Участь у тренінгу взяли представники виконкому міської ради, служб, що входять до складу Центру надання адміністративних послуг «Муніципальний центр послуг м. Кривого Рогу», суб'єкти господарювання міста, проректор Кри­ворізького педагогічного інституту Державного вищого навчального закладу «Криворізький національний університет», професор, д.т.н., Шелевицький І.В.

Учасники тренінгу мали можливість ознайомитися з основними аспекта­ми інформаційної безпеки, практикою використання її вимог у роботі з інфор­маційними активами, що містяться в мережі Інтернет.


 

01 квітня 2014

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради